Bränn fett och öka energi med Celsius Sverige

Celsius är ett av våra toppmärken på Sportkost.se och har med sina hälsosamma och energigivande drycker blivit ett av de mest populära namnen i träningsvärlden. Celsius är kända för att leverera kvalitet, energi, fokus och styrka med allt de sätter sitt namn på och passar dig som vill gå ner i vikt, öka energi, bränna fett eller bara ha en riktigt fräsch och god vardagsdryck.


Celsius - Bästa funktionella dryck

Celsius har lagt flera år på att ta fram det vinnande konceptet för att öka ämnesomsättningen genom att endast använda sig av naturliga ingredienser i sina produkter. Celsius har i flera år vunnit ett flertal priser, bland annat för ”bästa funktionella dryck”.


Bränn kalorier med svensk kvalitet

Celsius är ett svenskt märke och inledde sin försäljning av sportdryck år 2010 och har sedan dess gjort sig ett stort namn på marknaden och säljer idag några av de mest populära sportdryckerna. Med sin naturliga och goda vitamindryck  används Celsius frekvent för ökad energi, fettförbränning och förbättrad ämnesomsättning. Celsius är helt fri från både socker och kalorier och kan bränna upp till 100 kalorier per burk.


Uppfriskande proteinvatten från Celsius

Ett annat populärt tillskott till Celsiusfamiljen är Nude, ett sockerfritt proteinvatten i fruktiga och fräscha smaker. Till skillnad från Celsius vitamindryck har Nude ett återförslutande lock, vilket är en stor fördel. Så har du inte testat Celsius produkter än, är det något vi starkt rekommenderar!