BCAA 500g - Strawberry kiwi

BCAA 500g - Strawberry kiwi

Gateway Pure 320g

Gateway Pure 320g

Fusion Core 90 kaps

Perfekt Fettförbrännareatt använda under diet från Aldrig Vila! Fusion Core innehåller flera högeffektiva ingredienser för viktminskning som till exempel grönt te och chiliextrakt!
Regular Price 349 kr Specialpris 244 kr
I lager
-30%

Fettförbränning under diet

Fusion Core är en fettförbränningsprodukt som är anpassad speciellt efter hårda dietprogram. Innehållet består av högeffektiva ingredienser för viktminskning så som grönt te och chiliextrakt och även Vitamin B3 som ger kroppen extra energi när den behöver det som mest.


Högre nivå av fettförbränning

Fusion Core är produkten för dig som sköter din träning och kost och som vill uppnå en högre nivå av fettförbränning. Fettförbrännaren är till för att verka intensivt och aktivt under en 30-dagars period, efter det rekommenderar vi att man pausar ett par veckor för att låta kroppen vila.


Fördelar med Aldrig Vila Fusion Core

  • Hjälper dig att gå ner i vikt
  • Förbränner fett och kolhydrater
  • Håller ner stressnivån
  • Behåller en sund fettvävnad
  • Bidrar med extra energi


Förbränn kolhydrater snabbare

Tillsammans med energigivande kost hjälper Aldrig Vila Fusion Core dig att nå din målvikt. Fusion Core hjälper även din kropp att hålla en sund fettvävnad samtidigt som den hjälper dig att bränna fett. En viktig ingrediens och byggsten i Fusion Core är Pomeransextrakt, som inte bara är fördelaktig för själva viktnedgången, utan kan även hjälpa dig att hålla stressnivåerna nere och hjälper din kropp att förbränna kolhydrater snabbare.

Mer information
Varumärken Aldrig Vila
Product tab info

Fettförbränning under diet

Kosttillskott 90 kapslar
Portionsstorlek: 3 st
Portioner per behållare: 30 st
Rekommenderad användning: Ta 3 kapslar dagligen tillsammans med ett stort glas vatten. Fusion Core är ämnat för att ta varje dag under 1 månads period, därefter bör du göra ett avbrott i användningen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos!


Innehåll
Per dosering (3 kapslar)
Coleus Forskohlii
600 mg
Blå Lotus 
175 mg
Citrus Aurantium 
90 mg (30 mg synefrin)
Piperin
6 mg
Chiliextrakt
300 mg
Kolin-Bitartrat
600 mg
Jod
150 mcg (100%*)
Vitamin B3
19 mcg (100%*)
Grönt téextrakt
150 mg


Ingredienser: Coleus Forskohlii extrakt, Kolin-Bitartrat, Capsicum Anuum (fructus), Nelumbo Nucifera, Camelia Sinensis (folium), Citrus Aurantium, Nikotinamid, Piper nigrum fructus, kalium jodid, gelatin (kapsel), färgämne titandioxid, betakaroten.


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Fusion Core 90 kaps
Your Rating