Gateway Pure 320g

Gateway Pure 320g

Black Blood 330g

Black Blood 330g

Nova 350g

Prestationshöjare utan koffein och andra stimulanser från Aldrig Vila. Nova fokuserar hårt på en extremt maxad pump under varje träningspass!
0 kr
Slut i lager

Aldrig Vila NOVA PWO

Aldrig Vila Nova är en prestationshöjare som är helt fri från stimulantia, så som koffein, Synefrin och andra uppiggande ämnen. Istället fokuserar Nova på den åtråvärda pumpen, där de aktiva ingredienserna skapar ett enormt tryck inuti musklerna och maximerar den underbara pumpkänslan.


Fördelar med Aldrig Vila NOVA

  • Stimulantfri PWO
  • Ger en extremt maxad pump
  • Kan kombineras med andra kosttillskott
  • God och fräsch smak av persika


Extra pump och energi

Eftersom Nova inte innehåller koffein är den perfekt för dig som redan ligger högt med koffeinintaget och/eller för dig som tränar sent på kvällarna. Givetvis är Nova noggrant framtagen så att den även kan kombineras tillsammans med Aldrig Vilas andra prestationshöjare och är en perfekt produkt för dig som är ute efter löjligt mycket pump och extra mycket energi under varje träningspass!

Mer information
Varumärken Aldrig Vila
Product tab info

Stimulansfri prestationshöjare

Aldrig Vila Nova, 350g

Portionsstorlek:

1 skopa (14 g)

Portioner per behållare:

25 st

Rekommenderad användning:

Blanda en skopa (14g) med 3-4 dl vatten och drick innan träning. Tack vare det stimulansfria innehållet passar Aldrig Vila Nova utmärkt att dricka även på kvällar nära sänggående.


Näringsinnehåll per:
1 port (14g)
L-citrullin-dl-malat
4000 mg
AAKG
2000 mg

 
L-ornitin
1000 mg
Vitamin C
500 mg 625 %*
Karnosin
350 mg
Magnesium
300 mg 80 %*
L-norvalin
200 mg
Natrium
150 mg
Kalcium
120 mg 15 %*
Rosenrot
-varav rosaviner  
100 mg
3 mg
Koenzym Q10 (ubikvinon)
100 mg
N-acetyl-cystein
80 mg
Kalium
75 mg 3,75 %*
Quercetin
50 mg


* % RDI - Rekommenderat dagligt intag baseras på en 200 kcal diet.


Ingredienser:

l-citrullin-dl-malat, l-arginin-alfra-ketoglutarat, taurin, l-ornitin, mineraler (magnesiumcitrat, kalciumcitrat, natriumklorid, kaliumklorid), vitamin (askorbinsyra), surhetsreglerande medel (äppelsyra), aromer, karnosin, l-norvalin från l-valin, rosenrotextrakt (Rhodiola rosea), ubikvinon, n-acetyl-cystein, quercetin, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K). Innehåller en fenylalaninkälla. 


Viktigt:

Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Nova 350g
Your Rating