Barebells Protein Bar 12st - Holiday Puffs

Barebells Protein Bar 12st - Holiday Puffs

Barebells Double Bites 12-pack

Nyhet! Double bites är ett proteinladdat snacks med två bites i varje förpackning. 12-pack till kanonpris.
Specialpris 239 kr Regular Price 300 kr
I lager
-20%

Barebells Double Bites – Twice as nice

Barebells gör det igen! Barebells Double bites är ett proteinladdat snacks med två bites i varje förpackning. Barebells Double Bites släpps i två fantastiska smaker: Caramel Crisp med frasiga sojapuffar som hålls ihop av en smörig kolasås täckt i krämig choklad samt Chocolate Crisp med sojapuffar och kakao som ger en stark chokladsmak i kombination med en rund, krämig och salt chokladsås. Varje förpackning innehåller dessutom två bites, är utan tillsatt socker och berikade med 16–17 g protein.

 

CHOCOLATE CRISP

Frasiga sojapuffar och kakao möter en krämig och salt chokladsås – musik till öronen, eller hur? Fortsätt sjunga, den är dessutom helt fri ifrån tillsatt socker och berikad med 16 g protein. Vi har gjort den till två bites så att du lätt kan dela den med en nära vän, men vi kommer inte låta någon veta om du äter båda bitarna själv – let´s just call it a ”snaccident”!

CARAMEL CRISP

Caramel Crisp får livet att bli dubbelt så gott, men utan tillsatt socker och med 17 g protein. En sant underverk med sojapuffar som hålls ihop av en smörig kolasås täckt i krämig mjölkchoklad. Känn känslan av att dela en bit med en vän, för delad glädje är dubbel glädje!

Mer information
Varumärken Barebells
Skriv din egen recension
Du recenserar: Barebells Double Bites 12-pack
Your Rating