BCAA 400g - Strawberry Lime

BCAA 400g - Strawberry Lime

BCAA 300g - Cola & Lime

BCAA 300g - Cola & Lime

BCAA 300g

100% veganskt BCAA, sockerfri och med naturliga aromer.
Specialpris 159 kr Regular Price 199 kr
I lager
-20%

En förpackning på 300 gram innehåller hela 60 portioner och är därför mycket mer koncentrerat än konkurrerande produkter - du behöver bara tillsätta 5 gram pulver till 3 dl iskallt vatten så har du den perfekta BCAA shaken - perfekt för, under och efter träning. 

Fördelar med Bodylab BCAA

  • 100% sockerfri och med naturliga aromer
  • Vegansk BCAA - 2:1:1 ratio

BCAA Instant Strawberry & Kiwi

Fakta om förgrenade aminosyror (BCAA): 


BCAA Instant Ice Tea Peach

Proteiner är som stora makromolekyler, som består av polypeptidkedjor, som är uppbyggda av en varierande mängd aminosyror som binds samman via peptidbindningar. Det finns 20 olika aminosyror. De är essentiella, då kroppen inte själv kan tillverka dessa aminosyror och därför ska de tillföras i lämpliga mängder via kosten eller kostillskott.

När man pratar om BCAA aminosyror (branched-chain amino acids) eller på svenska - förgrenade aminosyror, så handlar det om aminosyror vars kemiska struktur är lite annorlunda än andra aminosyror. Här är sidokedjorna inte linjära. BCAA aminosyror betraktas normalt som essentiella aminosyror för atleter, på grund av det sätt som de upptas (till skillnad från de anda aminosyrorna som upptas i levern, tas BCAA aminosyror upp i musklerna). 

Proteiner (aminosyror) spelar en viktig roll i förhållande till många kroppsfunktioner (enzym aktivitet, anti-ämnen, transport av olika substanser) och är en av de viktigaste delarna i cellstrukturen i olika kroppsvävnader.

BCAA Instant Raspberry Rush


100% veganskt BCAA

Alla Bodylabs BCAA-smaker är framställda av 100% veganskt BCAA. 

Mer information
Varumärken Bodylab
Product tab info
NÄRINGSINNEHÅLL:
Watermelon Sorbet (Daglig dos 5g)
Energi 49 kJ / 12 kcal
Fett 0 g
- Varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter: 0 g
Kostfiber 1,1 g
Protein 2,6 g
Salt 0,11 g
L-leucin 1300 mg
L-Isoleucin 650 mg
L-valin 650 mg
 
Ingredienser
BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-Isoleucin, L-valin, Emulgeringsmedel (solroslecitin)), inulin, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumbikarbonat), aromämnen, 1 % vattenmelonpulver, färg (rödbetsfärg), sötningsmedel (sukralos, acesulfam k ).
Skriv din egen recension
Du recenserar: BCAA 300g
Your Rating