NOCCO 330 ml- JUBILEUM GOLD

NOCCO 330 ml- JUBILEUM GOLD

Muscle Mass 4kg

Muscle Mass 4kg

BCAA Engine 4:1:1 800 g - Kiwi Pear

Essentiella aminosyror i sin bästa form från Swedish Supplements! BCAA Engine är aminosyrorna som finns i rekordmånga friska och fräscha smaker!
Regular Price 499 kr Specialpris 199 kr
Slut i lager
-60%

Aminosyror BCAA

Här är en BCAA-dryck unik av sitt slag och med otroligt många smakalternativ finns det definitivt något för alla! Smaken är något som Swedish Supplements arbetar mycket med utöver innehåll och med BCAA Engine har de lyckats fantastiskt bra.  Innehållsförteckningen hos BCAA Engine är en fröjd för den som vet vad man bör stoppa i sig när man har ett aktivt schema. Drycken har en hög andel L-leucin, ett naturligt proteintillskott, som är en av de essentiella aminosyrorna och verkar för att bidra med energi och snabbare återhämtning för din kropp. Förrutom  sin rika mängd L-leucin innehåller BCAA Engine även L-isoleucin, L-valin och L-glutamin som gynnar din muskeluppbyggnad.


Fördelar med BCAA Engine 4:1:1

  • Gynnar muskeluppbyggnad
  • Snabbar på återhämtning
  • Finns i flera goda smaker
  • Bidrar med energi
  • Stimulerar proteinsyntesen


Essentiella aminosyror

Essentiella aminosyror är de nödvändiga aminosyrorna som kroppen inte själv kan tillverka, de finns bland annat i ägg, fisk och kött, men för människor som tränar mycket och inte har tid för att laga till den proteinrika maten tillräckligt ofta, kan det som tillskott vara nödvändigt.


Satsar på din muskeluppbyggnad!

BCAA Engine är en läskande och läcker Instant BCAA dryck. Består av De Essentiella grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin samt L-valin i ration 4.1.1. En hög andel L-Leusin är fördelaktigt för de uppbyggande processerna i kroppen. Innehåller även L-Glutamin för att satsa ännu mer på muskeluppbyggnad.


Mer information
Varumärken Swedish Supplements
Smak Kiwi Pear
Skriv din egen recension
Du recenserar: BCAA Engine 4:1:1 800 g - Kiwi Pear
Your Rating