Anabolic Amino 5500, 400 kaps

Anabolic Amino 5500, 400 kaps

BCAA Mega Caps 300 kaps

BCAA Mega Caps 300 kaps

BCAA Mega Caps 120 kaps

Aminosyror i kapselform som ger hela 1100 mg BCAA per portion!
219 kr
Slut i lager

OLIMP BCAA MEGA CAPS

BCAA Mega Caps från Olimp innehåller en mix mellan L-Isoleucin, L-Leucin och L-Valin, som tillsammans utgör de grenade aminosyrorna BCAA. Dessa aminosyror tillhör likt vitaminer, några av de livsnödvändiga ämnena i kroppen och är essentiella aminosyror, vilket betyder att kroppen själv inte kan tillverka dem, man måste få dem genom sin dagliga kost.

Fördelar med BCAA Mega Caps

  • 1100 mg BCAA per kapsel
  • Lättdoserade kapslar
  • Ger ökad energi och omsättning
  • Perfekt tillskott under diet och deff
  • Ökar nivån av kväve i kroppen
  • Håller dig i anabolt läge längre
  • Optimerar återhämtning

BCAA kan skydda musklerna

De grenade aminosyrorna BCAA utgör ca 30 – 40 % av kroppens muskelmassa alltså är det lätt att förstå att dessa riskerar nedbrytning när kroppen hamnar i en katabol fas, det vill säga den nedbrytande fasen som kroppen hamnar i under träning. Ett tillskott av BCAA kan effektivt begränsa muskelnedbrytningen då den används som lätt tillgänglig energi. BCAA kan på så sätt stärka återuppbyggnaden av muskelproteiner samtidigt som de därigenom även kan öka den allmänna nivån av kväve i kroppen.

Reglera omsättningen av fett och kolhydrater

Förutom detta så reglerar BCAA även fett- och kolhydratomsättningen, eftersom ett tillskott av BCAA försvårar att nytt fett ansamlas i reserven. Den intensifiering av fettförbränningen som sker till följd av BCAA, sker både som en allmän reglering i hela kroppen och samtidigt på en annan nivå i muskel- och fettvävnaden.

Använd under diet och deff

Behovet av BCAA ökar i takt med ökad fysisk aktivitet och vid kosthållningar med avsikt att gå ner i vikt som olika dieter och deffning. Vetenskapliga bevis tyder på att BCAA kan ge en rad positiva effekter under olika förhållanden. De varierar allt från att försena uttröttningen av centrala nervsystemet till att minimera muskelskada och spara på ovärderlig muskelenergi. Därigenom förbättras återhämtningen. BCAA bidrar även till bättre immunförsvar efter hård träning. Detta sker genom att kroppen kan omvandla dessa aminosyror till glutamin, och används som bränsle för immunförsvarsceller - vita blodkroppar.

Mer information
Varumärken Olimp Sport Nutrition
Product tab info

Olimp BCAA Mega Caps

BCAA, kosttillskott 120 kapslar
Portionsstorlek: 3 kapslar
Portioner per behållare: 40 st
Rekommenderad användning: Män: 3 kapslar, kvinnor: 2 kapslar, 30-60 min före sänggående. Överskrid ej daglig rekommenderad dos.


Näringsvärde per:
per 100 g:
3kapslar3300 mg:
Energivärde
1655 kJ /396 kcal
64,4 kJ /15,4 kcal
Protein
97,46g
3,3 g
Fett
0,0 g
0,0 g
Kolhydrater
1,55 g
0,06 g
Vitamin B6
20 mg
0,78 mg
Grenade aminosyror (BCAA)
84,77 g
3,3 g
-därav L-Leucin
42,24 g
1,65 g
-däravL-Valin
21,12 g
0,825 g
-därav L-Isoleucin
21,12 g
0,825 g


Ingredienser: l-leucin, l-valin, l-isoleucin, emulgeringsmedel (sojalecitin), surhetsreglerande medel (citronsyra), stabiliseringsmedel (xantangummi), vitamin (pyridoxinhydroklorid), kapsel (gelatin, färgämne: titandioxid).

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: BCAA Mega Caps 120 kaps
Your Rating