Protein Delite 1kg

Protein Delite 1kg

SUPERHERO Pre-Workout 285 g

SUPERHERO Pre-Workout 285 g

BCAA Xpress 700g

BCAA XPRESS innehåller ett 2:1:1 förhållande mellan leucin, isoleucin och valin, och eftersom det blandas med vätska och intas i dryckform kan det absorberas snabbare än i tablettform. Dessutom kan du bekvämt smutta på den under ett träningspass.
399 kr
I lager

BCAA – tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Dessa tre aminosyror BCAA har störst påverkan på proteinsyntesen, vilket betyder att de har störst inverkan av samtliga 20 aminosyror som finns när du vill bygga mer och starkare muskler. Förutom att BCCA används för byggande av muskler så förhindrar BCAA också muskelnedbrytningen. BCAA finns i olika varianter, både som BCAA pulver och som BCAA kapslar och används med fördel både under och efter träning. Några större BCAA biverkningar är inte kända i dagsläget, men läs på om du känner dig osäker.

BCAA XPRESS innehåller ett 2:1:1 förhållande mellan leucin, isoleucin och valin, och eftersom det blandas med vätska och intas i dryckform kan det absorberas snabbare än i tablettform. Dessutom kan du bekvämt smutta på den under ett träningspass.

Då koncentrationen BCAA i mänsklig muskelvävnad uppgår till över 30% är det viktigt att få i sig dessa aminoryror från kvalitativa källor på daglig basis om man strävar efter öka eller bibehålla sin muskelmassa. Animaliska proteinkällor som mjölk, ägg och kött har en naturligt hög koncentration BCAA men i samband med träning är BCAA i fri form att föredra. BCAA i fri form tas upp extremt mycker snabbare än intakt protein vilket ger en oöverträffad stimulans av proteinsyntes och insulinfrisättning. Aminosyror i fri form är musklerna tillgodo nästan omedelbart efter konsumtion där dess antikatabola egenskaper motverkar nedbrytning och är energigivande.

  • Innehåller L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin
  • Absorberas snabbt i kroppen
  • Intas med fördel kring intensiv träning eller fysiskt arbete
  • Motverkar muskelnedbrytning under träning
  • Finns i flera goda smaker

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej användas som alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade doseringen bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för små barn.

Mer information
Varumärken Scitec Nutrition
Product tab info

Ingredienser:

L-leucin, L-isoleucin, L-valin, citronsyra, aspartam*, naturliga och artificiella smakämnen, färg (jordgubbsrött). Innehåller fenylalanin! Ingredienser

Näringsinnehåll per portion (7 g) L-Leucin 2500 mg L-isoleucin 1250 mg L-valin 1250 mg.

Allergiinformation: Producerad i lokaler som även hanterar jordnötter, gluten, ägg, soja och mjölkprotein och kan därför innehålla spår därav. Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja, gluten, fisk och skaldjur.

Doseringsförslag: Intag 1-3 portioner per dag före, under eller efter träning eller innan sänggående. Blanda med valfri vätska och skaka ordentligt. Ingredienser: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, citronsyra, aspartam (sötningsmedel), naturlig och artificiell smak, färg (jordgubbsröd), L-leucin, L-isoleucin, L-valin, citronsyra, aspartam (sötningsmedel), dextros, naturlig och artificiell smak, färg (brun, gul) Viktigt: Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk, soja, ägg, gluten och jordnötter. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll från direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd. Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas.

Rekommenderad dosering: Blanda 1 rågad tesked (7 g) med 1-3 dl vatten och drick 1-3 gånger per dag. Använd före, under eller efter träning, eller vid någon annan tidpunkt som exempelvis före läggdags. Att låta drinken stå ett tag säkerställer bästa upplösning!


Tänk på: Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!Innehållsmängd
700 g - 100 portioner

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: BCAA Xpress 700g
Your Rating