ProPud Protein Milkshake 8-pack - Strawberry

ProPud Protein Milkshake 8-pack - Strawberry

WR.UP® Low Waist Skinny Denim - J7N - Svart Denim

WR.UP® Low Waist Skinny Denim - J7N - Svart Denim

C-vitamin 4-pack brustabletter

4-pack till kanonpris! Bygg upp immunförsvaret med C-vitamin och antioxidanter i brustablett-form. Goda smaker. Kort datum, bäst före 2020-10-19 (Lemon), 2020-10-23 (Mango, Strawberry).
Specialpris 39 kr Regular Price 76 kr
I lager
-49%

Superdeal! 

Kort datum, bäst före 2020-10-19 (Lemon), 2020-10-23 (Mango, Strawberry).


4-pack brustabletter fulla med C-vitamin och antioxidanter

Valuelab C-vitamin är en antioxidant i form av brustabletter som är enkla att konsumera, förvara och ta med sig. Varje tablett ger C-vitamin verkar för att förbättra immunförsvaret och motverka sjukdomar som till exempel förkylning. C-vitamin är också antiinflammatorisk och återfinns ofta i frukt och grönsaker, men framförallt citrusfrukt. Vitaminet har även fördelaktiga egenskaper för ämnesomsättning och kan stärka blodkärl, tänder, skelett och hud.

Fördelar med C-vitamin 1000 mg brus

  • 1000 mg C-vitamin per servering
  • Goda smaker
  • Sockerfri
  • C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion 

C-vitamin i träning

Om inte bara för att hålla dig frisk och kry, verkar vitamin C även för att förminska träningsvärk och hålla energi och motivation på topp under hela året. C-vitamin hjälper kroppen att ta upp järn ur mat och motverka förkylning. För att bara få i sig den rekommenderade dagliga dosen för C-vitamin (75 mg) går det utmärkt att äta någon frukt om dagen, men forskare menar på att ett utökat intag har positiva effekter för motverkar av sjukdom och ett starkare immunförsvar, därav väljer många att öka den dagliga dosen genom kosttillskott.

Har du brist på C-vitamin?

Du kan via flera symptom se om du har brist på C-vitamin. Bland annat kan du ha ett ofta blödande tandkött, försämrad sårläkning eller konstant återkommande trötthet och förkylning. I Sverige äter vi förhållandevis mycket C-vitamin och en farligt låg brist på ämnet är ovanligt. Ett markant överskott av C-vitamin är inte heller bra, överskrid därför inte den rekommenderat dagliga dosen (RDI).

C-vitamin i flera smaker

C-vitamin från valuelab finns i flera fräscha och fruktiga smaker. Smaken är frisk och gör det lätt att ladda upp med vitaminer.

Mer information
Varumärken ValueLab
Product tab info

Ökat immunförsvar med C-vitamin

C-vitamin, kosttillskott 4 x 20 brustabletter
Portionsstorlek: 1 brustablett
Portioner per behållare: 20 st
Rekommenderad användning: Lägg 1 brustablett i ett glas med vatten och drick när hela tabletten är upplöst.

Innehåll per 1 tablett DRI*
Vitamin C 1000mg 1250%
*DRI är dagligt referensintag.

Ingredienser: Citronsyra, L-askorbinsyra, surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat), fyllnadsmedel (sorbitol), arom, sötningsmedel (cyklamat), rödbet koncentrat, arom, klumpförebyggandemedel: (Polyvinylpyrrolidon)  sötningsmedel (sackariner), färg (riboflaviner).

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Förvara utom räckhåll för små barn. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan

Skriv din egen recension
Du recenserar: C-vitamin 4-pack brustabletter
Your Rating