The Butcher 500g

The Butcher 500g

Proline The King 460g

Proline The King 460g

C4, 390g

Stark och effektiv Prestationshöjare från Cellucor med fokus på energi, fokus och styrka!
Specialpris 349 kr Regular Price 599 kr
I lager
-42%

Cellucor C4 Original

C4 är en prestationshöjare från Cellucor som har blivit en av världens mest sålda pre-workouter. Produkten ger en explosiv energi, ett mer intensivt fokus och finns i flera goda smaker.

Fördelar med C4 från Cellucor

  • En av världens mest sålda Prestationshöjare
  • Ökar styrka, fokus och pump
  • Innehåller en stor dos Arginin för en stickande känsla
  • Skapar större muskler snabbare
  • Finns i flera goda smaker

Prestationshöjare med Arginin

C4 från Cellucor är främst till för dig som är van vid att dricka prestationshöjande kosttillskott. Produkten har en stark och effektiv innehållsförteckning och är till för att låta dig utvckla din träning och inte behöva backa från någon ny utmaning. Cellucor innehåller en stor mängd av aminosyran Arginin per portion, som är den största motorn bakom den pirriga och stickande känslan du får i fingrar och armar när du dricker vissa Prestationshöjare. C4 innehåller även aminosyran Beta Alanin som är en viktig del av den muskulära uthålligheten.

Kreatin och koffein

C4 innehåller även en större dos kreatin nitrat, som ser till att du inte bara utvecklar ett mentalt fokus utan att kroppen växer och skapar större muskler snabbare och mer effektivt. Koffeinet i C4 ser till att du snabbt blir pigg och håller dig allert under hela träningspasset.

Mer information
Varumärken Cellucor
Product tab info

C4 Cellucor

Prestationshöjande kosttillskott 195g
Portionsstorlek: 1 skopa (6,5g)
Portioner per behållare: 60st
Rekommenderad användning: Blanda 1 skopa (6,5g) med 150-300 ml vatten i en shaker och inta 20-30 minuter innan träningspasset. Vid behov och ökad toleransnivå kan du dubbla dosen till 2 skopor. Överskrid ej 2 skopor per dygn!


Innehåll per dosering:  
Vitamin C 37.5 mg
Vitamin B6 500 mcg
Folsyra 100 mcg
Vitamin B12 1.25 mcg
Mikroniserat kreatin monohydrat 1500 mg
CarnoSyn® Beta-alanin 1600 mg
Arginin alpha-ketoglutarat 1000 mg
N-Acetyl-L-Tyrosin 200 mg
Vattenfritt koffein 150 mg


Ingredienser: CarnoSyn® (Beta-alanin), kreatinmonohydrat, arginin-alfa-ketoglutarat, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra), aromer, n-acetyl-l-tyrosin, koffein, klumpförebyggande medel (kiseloxid, kalciumsilikat), sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), vitaminer (askorbinsyra, folsyra, nikotinamid, pyridoxal-5-fosfat, metylkobalamin), färgämne E 129 (Blue razz, Watermelon, Fruit Punch) E124 (Pink lemonade) E102 (Orange burst).

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för personer under 18 år, gravida och ammande. Överskrid ej rekommenderad daglig dos och håll produkten utom räckhåll för barn torrt och svalt. Produkten innehåller en större mängd koffein (160 mg / portion), du avråds att använda produkten om du är känslig emot något av innehållet.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: C4, 390g
Your Rating