NOCCO BCAA 330ml 24-pack

NOCCO BCAA 330ml 24-pack

AminoPro BCAA 24-pack

AminoPro BCAA 24-pack

Celsius 24-pack - Äpple

Betygsätt:
100% of 100
Kampanj! Celsius 24-pack Äpple, endast 269 kr. Köp 2 för endast 499 kr. Pant tillkommer.
Regular Price 552 kr Specialpris 269 kr
I lager

+ PANT 24 kr

-51%
Pant

Kampanj! Celsius 24-pack Äpple, endast 269 kr.

Köp 2 för endast 499 kr. 

Celsius bränner kalorier

Celsius är den kraftfulla energidrycken som tagit träningsvärlden med storm! Drycken har gjort sig känd genom att bränna upp till 200 Kcal per burk. Celsius är dessutom helt socker och näst intill kalorifri och innehåller endast naturliga råvaror, som till exempel grönt te, koffein och vitaminer. Så behöver du en extra push innan ett träningspass, eller bara lite extra energi under dagen passar Celsius dig som handen i handsken!

Celsius innan träning

Celsius vitamindryck har blivit nästintill ett beroende för många som tränar, inte bara för effekten av förbränningen den ger, utan även för att smaken är väldigt god! Drycken bör drickas innan en träningspass eller när som helst under dagen då du vill ha en extra boost energi och förbränning. Drycken finns i flera olika smakalternativ, som alla är noga ihopsatta av Celsius Sverige. Drycken passar även utmärkt under dieter, där du är trött på att bara dricka vatten och dessutom, likt vatten ökar Celsius också din ämnesomsättning med upp till 12 %.

Vitamindryck med en hög halt koffein

Så haka på trenden och testa den otroligt populära Celsius, du lär inte bli besviken! Energin kommer snabbt efter intag och du bör inte dricka Celsius för nära sänggående på grund av den höga koffeinhalten (200 mg per burk), det kan göra det svårt att sova. Däremot passar Celsius utmärkt som en rejäl väckarklocka när du vaknar och under hela dagen. Drycken finns både med kolsyra och utan.

En oslagbar kombination

Innehållslistan hos Celsius är både lång och kvalitativ, alla ämnen tar en aktiv del i målet om att både bränna fett och ge energi på samma gång. Du får en stor del koffein per burk, som ger både energi och fokus, dessutom grönt te-extrakt och guarana som båda två är fettförbrännande ämnen. Dessutom innehåller Celsius mängder av vitaminer, som är till för att göra din kropp pigg och frisk. Det är helt enkelt en oslagbar kombination!

Mer information
Varumärken Celsius
Product tab info

Celsius Vitamindryck

Celsius 24-pack
Portionsstorlek: 1 burk (355 ml)
Portioner per behållare: 24 st
Rekommenderad användning: Ta en burk Celsius innan en fysisk aktivitet, eller när du behöver lite extra energi och fokus. Drycken rekommenderas inte att dricka innan sänggående, då den kan bidra till sömnsvårigheter.


Näringsvärde
Per portion 355 ml
Energi
21 kJ/ 5 kcal
Kolhydrater
0 g
Fett
0 g
Protein
0 g
C-vitamin
60 mg 100%*
B2- Riboflavin
1,7 mg 106%*
B3- Niacin
20 mg 110%*
B5- Pantotensyra
10 mg 66%*
B6- Pyridoxin
2 mg 143%*
B7- Biotin
300 ?g 100%*
B12- Kobalamin
6 ?g 300%*
Kalcium
50 mg 8%*
Krom (kelat)
50 mg **
Natrium
6 mg **
MetaPlus™
1810 mg
Taurin
**
Guaranaextrakt
**
Grönt te extrakt Standardiserad EGCG till 10%
**
Koffein
200 mg **
Glukoronolakton
**
Ingefärsextrakt
**


* RDI - Rekommenderat dagligt intag
** % RDI är ej fastställt


Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, antioxidationsmedel (fosforsyra, citronsyra, askorbinsyra), aromer, stabiliseringsmedel (gummi arabicum), färgämnen (riboflavin, kalciumkarbonat, sockerkulör), sötningsmedel (sukralos).


Viktigt: Innehåller en hög dos koffein per portion (200 mg/portion).

Smak Äpple
Skriv din egen recension
Du recenserar: Celsius 24-pack - Äpple
Your Rating