Burnegy 90 caps

Burnegy 90 caps

CLA Softgels 120 kaps

CLA Softgels 120 kaps

Citrulline Malate 200g

Betygsätt:
100% of 100

Kort datum: 2020-11-30
North Nutrition Citrulline Malate 200g, Effektiv prestationshöjare. Ökar blodflödet, pumpen och prestationsförmågan. Gör din egen PWO, eller tillsätt extra Citrulline Malate i din redan befintliga PWO.

Regular Price 199 kr Specialpris 179 kr
I lager
-10%

North Nutrition Citrulline Malate 
Citrullin är ett förstadium till kväveoxid och ingår ofta i pre-workout produkter (PWO) för att öka muskelpumpen och uthålligheten. Det lämpar sig till hård träning i allmänhet och styrketräning i synnerhet.

Fördelar med Beta-Alanin

  • Ökar mängden kväveoxid.
  • Ökar blodflödet till musklerna!
  • Förbättrar prestationen!
  • Underlättar återhämtning efter träning!

Citrulline är en icke-essentiell aminosyra. Aminosyror är de ämnen som bygger upp protein, och en icke-essentiell aminosyra innebär att kroppen kan tillverka den på egen hand.

Citrulline ingår i förbränningsprocessen i kroppen som kallas citronsyracykeln. Citronsyracykeln är en del av förloppet där maten vi äter övergår till energi i cellerna. I citronsyracykeln omvandlas citrulline till aminosyran arginin. De hjälper bland annat till att avlägsna mjölksyra som bildas vid träning och öka produktionen av kväveoxid, som i sin tur vidgar blodkärlen så att musklerna kan få syre som är viktigt för uthållighet och muskelpump.

Rekommenderar användning
1-3 skopor per dag. (2-6g)

Mer information
Varumärken North Nutrition
Product tab info

Ingredienser: Citrulline Malate 1:1.

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Citrulline Malate 200g
Your Rating