Proline The King 460g

Proline The King 460g

The Butcher 500g

The Butcher 500g

Crazy 8, 260g

Betygsätt:
90% of 100

Högdoserad PWO för energi, fokus och ökad prestationsförmåga.

Specialpris 299 kr Regular Price 379 kr
I lager
-21%

Ny generation av PWO

Crazy 8 från Swedish Supplements är en ny spännande PWO gjord på en ny unik formula för energi, fokus och ökad prestationsförmåga. 

Fördelar med Crazy 8

  • Intensiv och varaktig energi
  • Skarp fokuskänsla
  • Stickande vilja att besegra vikterna
  • Högdoserad

Crazy 8 innehåller inte mindre än 8 olika simulanter som verkar tillsammans i synergi och håller dig alert och taggad från första dosen. Huvudsakligen består simulant formulan av olika koffeinkällor utvunna från växtriket. Därav har de olika karaktär men liknande effekt och ger en sammanlagd starkt uppiggande effekt

För att skapa tunnelseende och fokus finner vi kolin bitartrat, l-tyrosin samt taurin.
Kolin används också av kroppen för att tillverka acetylkolin vilket är en viktig neurotransmittor som är inblandad i funktioner som minneslagring och muskelkontroll. I studier som gjorts på kolin har man dessutom sett att ett extra intag av kolin kan bidra till förbättrad reaktionsförmågan samtidigt som den även höjer prestationen hos idrottsmän.

Tyrosin hjälper till att minska risken för att krascha efter att ha använt ett centralstimulerande tillskott. Effekten fås genom att denna aminosyra används i katekolaminer produktionen i kroppen. Katekolaminer fungerar som neurotransmitorer och hormoner ex adrenalin, noradrenalin och dopamin. När kroppen stressas frisätter hjärnan noradrenalin för att stimulera CNS och öka energin samt den mentala vakenheten. Problemet som uppstår är att det tar tid att återuppbygga nivåerna av neurotransmitorer när de tömts ut. Detta ger en känsla v trötthet och obehag – en krash. Ett tillskott av tyrosin ökar graden av noradrenalin syntes så att depåerna inte behöver gå i botten.

Crazy 8 har en rejäl dos av Taurin för att balansera den kraftiga centralstimulerande effekten. Taurin fungerar som en antioxidant och har en kortisol sänkande effekt, det verkar även positivt på minnesfunktion samt skyddar hjärtat
Citrullin vet vi används populärt för att öka arginin nivåerna i blodet, det frisätter kväveoxid samt stimulerar tillväxthormon GH. Citrulline verkar effektivt för att minska effekten av mjölksyra samt sänka ammoniak koncentrationen genom att stödja ureacykeln. Det är populärt bland bodybuilders eftersom det återställer ett gynnsamt intramuskulärt Ph värde och förbättrar återhämtning.
Beta-alanin är en icke essentiell aminosyra som används av kroppen för att skapa en dipeptid som kallas karnosin. Karnosin verkar som en buffer eftersom den påverkar surhetsgraden i muskelvävnad och minskar denna. Högre nivåer av karnosin minskar trötthetskänsla eftersom mjölksyra hämmas. En omedelbar effekt från intag av beta-alanin är en stickande känsla samt ibland hudrodnad på främst armar och ansikte. Detta är en ofarlig reaktion på att nivåerna av beta-alanin ökar snabbt i blodet. Många upplever denna effekt som extra taggande före träning. Efter regelbundet intag av beta-alanin minskar den stickande effekten vilket inte på något sätt minskar den mjölksyrahämmande effekten utan beror på att kroppen vant sig vid nivåerna.

Alla dessa ämnen tillsammans i en välsmakande dryck före träning ger dig den boost du behöver för att ta din träning till nya höjder.


Mer information
Varumärken Swedish Supplements
Product tab info

POWER MATRIX

4000mg

 L-Citrullin DL Malat

2000mg

 Beta Alanin

200mg

FOCUZ MATIX

3500mg

 Taurin

2000mg

 L-Tyrosin

750mg

 Kolinbirtartrat

750mg

STIM COMPLEX

933mg

 Grönt te extrakt 40%   

187mg

 Vätskefritt koffein 

175mg

 Guarana extrakt 22%

130mg

 Grönt Kaffebönsextrakt

100mg

 Teobromin (från kakao)

100mg

 Kolanöt extrakt

100mg

 Yerba Mate

75mg

 L-Teanin

70mg

VITAMIN STACK

11mg

%RDI*

 Vitamin B3 (Niacin)

 10mg

62*%

 Vitamin B12

1000mcg

400*%

Innehållsförteckning: L-citrullin-dl malat, beta-alanin, taurin, L-tyrosin, kolinbitartrat, äppelsyra, trikalciumfosfat, vätskefritt koffein, teobromin, kolanöt (Cola nitida), aromer, grönt te extrakt 40% (Camellia Sinensis), yerba mate extrakt (Löv) (Ilex paraguariensis), l-teanin, guarana extrakt 22% (frö) (Paullinia cupana) grönt kaffebönsextrakt (Coffea Arabica), vitamin B3 (nikotinsyra), vitamin B12 (cyanocobalamin), sötningsmedel (E950, E955), färgämne (E131).

Dagsdos: Blanda 10 gram ca 3/4 skopa (15ml) i 3 dl vatten och drick ca 30 minuter före träning eller annan fysisk aktivitet.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Crazy 8, 260g
Your Rating