Citrulline Malate 250 g

Citrulline Malate 250 g

Fucked Up Joker Edition 300 g

Fucked Up Joker Edition 300 g

Crevolution 200 kaps

Kreatin kapslar från Swedish Supplements av hög kvalitet med en skyddande effekt! Crevolution består är fylld av både kreatinmalat och kreatinnitrat som arbetar hårt för att du skall få största möjliga effekt!
349 kr
I lager

Kreatin kapslar av hög kvalitet

Vill du enkelt få i dig en hög dos av kreatin är kapslar ett utmärkt alternativ. Swedish Supplements har med Crevolution tagit fram en stark kapsel, fylld av kreatinmalat och kreatinnitrat, som arbetar hårt för att ge dig extra styrka och muskelmassa samt motarbeta nedbrytning av energi. Formulan till Crevolution hjälper också kroppen att absorbera så mycket som möjligt av kreatinet i produkten, genom en försenad utsöndring av kapseln, så att du ska känna största, möjliga effekt, så snabbt som möjligt!


Fördelar med Crevolution kreatinkapslar

  • Består av både kreatinnitrat och kreatinmalat
  • Ger extra styrka och muskelmassa
  • Motverkar nedbrytning i musklerna och av energi
  • Ger största möjliga effekt av kreatinet
  • Minskar mjölksyra
  • Lättdoserad kapselform


Kreatin för ökad muskelbildning

Kreatin har kommit att bli något av en nödvändighet för många fysiskt aktiva människor, tillskottet tillhör deras vardag på grund av dess fantastiska egenskaper. Kreatin kan göra otroliga saker för en tränande kropp, men de mest eftertraktade egenskaperna är effekten av den ökade muskelmassan och minskade mjölksyran, som kan få dig att orka mer och längre under ett hårt träningspass!


200 kapslar per burk

Crevolution innehåller totalt 200 kapslar och det dagliga intaget är 4 kapslar, 2 åt gången och bör ätas dagligen för bästa effekt. Bland annat för att allt vatten du måste dricka när du tränar binder sig bättre i kroppen och du slipper obehagliga bieffekter så som till exempel svullen mage.

Mer information
Varumärken Swedish Supplements
Product tab info

Kreatin Kapslar

Kreatin Crevolution, 200 kapslar
Portionsstorlek: 4 kapslar
Portioner per behållare: 50 st
Rekommenderad användning: Ta 4 kapslar 2 gånger dagligen 


Innehåll per:
1 portion (8 kapslar)
Crevolution System Kreatin
5000 mg
Kreatin Nitrat

Kreatinol-O-Fosfat

Kreatin Malat

Ab-Zorb System
1000 mg
Alfaliponsyra (R-ALA)
400 mg
Druvkärnsextrakt (95% OPC)

Cinnulin PF (kanelextrakt)

Alkaline System
500 g
Natrium Bikarbonat
250 mg
- varav Natrium
68 mg
Kalium Bikarbonat
250 mg
- varav Kalium
97 mg


Ingredienser: Kreatin-nitrat, Kreatinol-O-Fosfat, Kreatin-malat, alfa-liponsyra, Natriumbikarbonat, Kaliumbikarbonat, Druvkärnextrakt (vitis vinifera), Cinnulin PF© (Cinnamomun burmanii Bark Extract). Kapsel vegetabilisk: hypromellose (HPMC), klumpförebyggande medel, magnesium stearate, Färgämnen: Titandioxid. 


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och bör ej ersätta en varierad och balanserad kosthållning. Kosttillskott skall inte användas av personer under 18 år, gravida och ammande. Har du någon form av sjukdom bör du rådfråga läkare innan användning av produkten. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Crevolution 200 kaps
Your Rating