Vigor - Next Level 500g

Vigor - Next Level 500g

1UP Pre-Workout 450g

1UP Pre-Workout 450g

Fucked Up Intra 350g

Behåll känslan på gymmet… Fucked up intra är ett kosttillskott designat för att hjälpa dig att ”stanna i zonen” förlänga och höja energinivåerna.
349 kr
I lager

Swedish Supplements är det senaste i raden av kosttillskottsmärken som har sin produktutveckling och produktion i Sverige. Genom hängivet arbete och en passion för träning och prestation utvecklar Swedish Supplements nya produkter med det lilla extra för den kvalitetsmedvetna idrottaren.

Fucked up intra är ett kosttillskott designat för att hjälpa dig att ”stanna i zonen” förlänga och höja energinivåerna. Fucked Up Intra innehåller grenade aminosyror i en 4.1.1 ratio med tillsatt L-glutamin, L-lysin, elektrolyter samt synefrin i pulverform. Fucked Up intra formula har även den naturliga och ergogena ingrediensen Watts Up® som effektiviserar muskelcellernas kraftstationer mitokondriernas arbete med att frigöra explosiv energi

 

  • Innehåller grenade essentiella aminosyror
  • Innehåller synefrin
  • Innehåller Citrusbioflavonoiden Watts Up®
  • Innehåller elektrolyter för god vätskebalans
  • Ger långvarig pumpkänsla i musklerna
  • Utan simulanter – perfekt att använda på kvällen
  • Innehåller Oxystorm (nitratrikt extrakt)
  • Betaalanin fri – Inga stickningar

 

Dosering: Blanda en skopa ca 14g pulver med 3-4dl vatten och drick under ditt träningspassVarning: Använd inte produkten tillsammans med koffein.

Tänk på: Produkten ersätter inte en allsidig kost. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn. Rådfråga läkare innan användning av denna produkt om du ammar, är gravid eller medicineras. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostisering, behandling eller förebyggande av någon form av sjukdom.

Förvaras torrt och svalt samt utom räckhåll för barn.

 

Ingredienser: Citrullin malat, kreatin pyruvat, Oxystorm® (rött spenat extrakt), kreatin citrat, kreatin monohydrat,  trimetyl-glycin (rödbeta)  argininalfaketoglutarat, taurin, glycerol monosterat, L-Norvalin, vit C (Askorbinsyra), kalium, nikotinamid, färgämne: E-162 (Supercar Candy smak) och sötningsmedel: aspartam (innehåller en källa till fenylalanin), acesulfamkalium, äppelsyra.

Mer information
Varumärken Swedish Supplements
Skriv din egen recension
Du recenserar: Fucked Up Intra 350g
Your Rating