High Protein Pancakes 700g

High Protein Pancakes 700g

Koffein 100 kapslar

Koffein 100 kapslar

Joint Fusion 120 kaps

Betygsätt:
100% of 100
Skydda dina leder under hård fysisk press med Joint Fusion från Fairing!
289 kr
I lager

Skydda dina leder under press

Joint Fusion från Fairing är ett kosttillskott som är framtaget för att skydda dina leder från slitage under fysisk press och ger dig resurserna som behövs för ett rörligare liv! Innehållet i Joint Fusion består bland annat av MSM (Metylsulfonylmetan) som är en naturlig förening av svavel, en livsviktig mineral som har flera positiva egenskaper för leder, bindväv och brosk. Att hålla en hög nivå av svavel är viktigt för vårt allmänna tillstånd eftersom det ingår i kroppens alla vävnader och är viktig i flera föreningar som vitaminer, enzymer och hormoner.

Fördelar med Joint Fusion

  • Stärker leder under fysisk press
  • Förbättrar återhämtning
  • Stabiliserar humör
  • Skyddar leder, bindväv och brosk

Svavel som kosttillskott

MSM hjälper till att påverka kroppens kollagenbildning som är den sammanhållande substansen i både bindväven och brosket som finns i kroppens leder. Med MSM som kosttillskott kan Joint Fusion på så sätt hålla dina leder rörliga och friska. Svavel kan också ha positiva effekter för ditt humör eftersom det innehåller humörreglerande ämnen. Brist på Svavel kan leda till bland annat olika former av muskelbesvär och både förlänga och försämra kroppens återhämtningsprocess efter träning.

Motverkar nedbrytning av ben och muskelvävnad

Ett annat aktivt ämne i Joint Fusion är Cissus quadrangularis, en medicinalväxt som kan ha många positiva effekter på benfraktur. Cissus är ett mycket populärt kosttillskott eftersom det stärker upp leder, ligament och muskelfästen som tar mycket stryk och ofta slits vid hård träning. Studier visar att Cissus är en glukokortikoid-antagonist, dvs ett ämne som motverkar glukokortikoider (muskelnedbrytande hormon som t.ex. kortisol). Flertalet studier har genom åren visat att glukokortikoider och kortison medverkar till nedbrytning av både ben och muskelvävnad.

Vitaminberikat nyponpulver

Joint Fusion innehåller även nyponpulver som är känt för att vara vitaminberikat av bland annat Vitamin C, Vitamin A och Vitamin E. Nypon innehåller även nyttiga fettsyror som är nödvändiga för att hålla dina leder starka och friska.

Mer information
Varumärken Fairing
Product tab info

Joint Fusion

Kosttillskott, 120 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per behållare: 60 st
Rekommenderad användning: Ta 2 kapslar 2 gånger dagligen tillsammans med rikligt av vatten.


Innehåll per:
1 port (2 kapslar)
MSN
500 mg

Cissus
400 mg

Rosa kanina - Nyponpulver
200 mg


Ingredienser: MSM (metylsulfonylmetan) 250 mg, Cissus Quadrangularis P.E. standardiserat till 50% 3-ketosteron 200 mg, Rosa Canina (nyponextrakt) 100 mg. Övriga ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapselmaterial (bovint gelatin).


Viktigt: Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Joint Fusion 120 kaps
Your Rating