HMB Mega Caps 120 kaps

HMB Mega Caps 120 kaps

MCT Olja 400ml

MCT Olja 400ml

Kre-Alkalyn Mega Caps, 120 kaps

Kre-alkalyn är ett snabbverkande, lättdoserad kapselkreatin som ger större effekt gentemot vanligt kreatin i form av en större ökning av styrka och explosivitet, trots att en mindre mängd kreatin används.
295 kr
Slut i lager

Ett effektivare kreatin!

Kre-alkalyn är ett snabbverkande, lättdoserad kapselkreatin som ger större effekt gentemot vanligt kreatin i form av en större ökning av styrka och explosivitet, trots att en mindre mängd kreatin används. Kre-alkalyn binder inte lika mycket vätska som andra kreatinprodukter, vilket gör att den lämpar sig extra bra för dig som vill öka din muskelstyrka utan att gå upp i vikt. Här är marknadens starkaste dosering med hela 1250 mg per kapsel!


Fördelar med Kre-Alkalyn Mega Caps

  • Snabbverkande kreatin
  • Ökar styrka och explosivitet
  • Binder inte lika mycket vätska
  • 1250 mg per kapsel!
  • Lättdoserad kapselform
Mer information
Varumärken Olimp Sport Nutrition
Product tab info

Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps

Kosttillskott, 120 kapslar
Portionsstorlek: 1-3 kapslar
Portioner per behållare: 120 st
Rekommenderad användning: På träningsdagar: Tag 1-2 kapslar på morgonen (innan frukost) och ytterligare 1-2 kapslar 30 minuter innan träning. På vilodagar: Tag 1-2 kapslar på morgonen (innan frukost). Tilläggsinformation: Den upplevda effekten av detta kosttillskott är individuell, vissa får bäst resultat av tillverkarens ovan angivna doseringsrekommendation medan det för andra fungerar lika bra att utesluta morgonserveringarna och endast ta 1-3 kapslar 30 minuter innan träning. 


Näringsvärde per:
1 kaps
2 kaps
4 kaps
Buffrat kreatin monohydrat
KRE-ALKALYN®:
1250 mg
2500 mg
5000 mgIngredienser: Buffrat kreatin monohydrat, fyllnadsmedel - mikrokristallin cellulosa, klumpförebyggande medel - magnesiumstearat, kapsel-gelatin.


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Kre-Alkalyn Mega Caps, 120 kaps
Your Rating