Arginin Complex, 450 g

Arginin Complex, 450 g

Green Tea 130 caps

Green Tea 130 caps

Krea7-SuperAlkaline, 90 tab

Krea7-SuperAlkaline från IronMaxx är en unik kreatinprodukt som innehåller 7 olika kreatinformer! Kreatinet är pH-buffrat för bästa upptag och effekt!
249 kr
Slut i lager

Ironmaxx är ett tyskt företag som producerar kosttillskott med ambitionen att konsumenten skall nå längre, prestera bättre och återhämta dig snabbare. Genom att ta kreatin som ett kosttillskott säkerställer du att koncentrationen kreatinfosfat i musklerna är kontinuerligt hög vilken gör att du höjer din prestationspotential och förbättrar återhämtningen.

Kreatin är ett ämne som ingår i kroppens energiomsättning och som återfinns naturligt i kött och fisk. Mängden kreatin vi får i oss via maten är emellertid ofta otillräcklig för att det ska kunna ge någon nämnvärd effekt. IronMaxx's Krea7-Superalkaline innehåller en kombination av de mest potenta kreatinformerna på marknaden. Det gör att Krea7-Superalkaline snabbt är musklerna tillgodo och omedelbart ger dig en boost av energi.

Krea7-Superalkaline är en beprövad och ofarlig prestationshöjare som med fördel kan användas av såväl elitatleter som motionärer i alla idrotter!

Fördelar:

  • Muskelbyggande prestationshöjare
  • Påskyndar återhämtningen
  • Ökad styrka
  • Förbättrad uthållighet
  • Ingen uppladdningsfas
  • Inga oönskade biverkningar
  • 7524 mg av kreatin per servering
  • Mindre än 0.1 gram socker per servering (de använder stevia istället)

Rekommenderad dosering: 2-3 kapslar 30 minuter före träningen.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Mer information
Varumärken Ironmaxx
Product tab info

Ingredienser: 

Kreatin etylestermalat, tri-kreatincitrat, kreatin alfa-ketoglutarat, kreatinfosfat, tri-kreatinmalat, kreatin pyruvat, magnesiumstearat, kiseldioxid, natriumkarbonat, modifierad stärkelse (E1420. E1440), E553B, E904, glycerol, artificiella färgämnen.

Energi

113 kcal

Protein

0 g

Kolhydrater

0 g

Fett

4,5 g

 

Natriumbikarbonat

4695 mg

Tri-Kreatinmalat

12535 mg

Kreatinfosfat

12535 mg

Kreatin Alfa-Ketoglutarat

12535 mg

Tri-Kreatincitrat

12535 mg

Kreatin Etylestermalat

12535 mg

Kreatin Pyruvat

12535 mg

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Krea7-SuperAlkaline, 90 tab
Your Rating