Kre-Alkalyn 120 kaps

Kre-Alkalyn 120 kaps

Magnesium 100 kaps

Magnesium 100 kaps

Kreatin 1000g

Storpack med kreatin! För snabba och synliga resultat!
319 kr
Slut i lager

Fyll på med kreatin

Kreatin Monohydrat är något som redan finns i våra muskler i små nivåer och genom att fylla på med kosttillskott kan du öka din uthållighet och explosivitet under olika former av styrketräning. Kreatin Monohydrat består av aminosyrorna metionin, arginin och glycin, det är helt helt naturligt ämne som vi även kan få i oss genom att äta råvaror som till exempel kött.


Fördelar med Kreatin Monohydrat

  • Ökar styrka, ork och explosivitet
  • 200 portioner per burk
  • Ökar energinivåerna
  • Större och starkare muskler
  • Snabba och synliga resultat


Prestationshöjande effekter

Kreatin är ett av de vanligare kosttillskotten inom idrottsvärlden tack vare sina prestationshöjande effekter. Kreatin intas för att öka energinivåerna, bygga större och starkare muskler och snabbare få synliga resultat.


Storpack - 200 portioner per burk

Fairing Kreatin Monohydrat 1000g ger dig hela 200 portioner per burk och ett dagligt intag på 5g kreatin monohydrat. Produkten finns även i en mindre förpackning med 500g.

Mer information
Varumärken Fairing
Product tab info

Kreatin Monohydrat

Kosttillskott, kreatin 1000g
Portionsstorlek:
1 skopa (5g)
Portioner per behållare: 200 st
Rekommenderad användning: Uppladdningsfas: 4-5 skopor de första 4 dagarna. Underhållsdosering: 1-3 skopor, även på träningsfria dagar. Tips: Blanda gärna i vatten eller med en kolhydratsdryck. Sprid ut intaget över dagen. Morgon, före och efter träning är bra tillfällen att inta kreatin. Drick mycket vatten under tiden du äter kreatin.


Innehåll per:
1 port (5g)
Kreatin Monohydrat
100%


Ingredienser: kreatinmonohydrat.


Viktigt: Detta är ett kosttillskott, rekommenderad daglig dos skall ej överdoseras! Håll utom räckhåll för barn. Produkten rekommenderas inte för personer under 18 år, gravida och ammande. 

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Kreatin 1000g
Your Rating