Hej vänner!

Här har som vanligt tiden och dagarna rullat på i en väldig fart, och sen sist jag skrev har jag ju faktiskt gjort min debut och tävlat i womens Physique :-)

Och hur ska jag sammanfatta det hela mer än att det var helt FANTASTISKT?

Det var en så mäktig, stor och härlig känsla att stå både på väg in och sen på scenen.

Det roligaste jag gjort och kanske ett av mina stoltaste ögonblick :-)

Jag åkte ju upp med tåget fredag morgon, och hann chilla lite på hotellrummet innan vi gjorde första formcheck och la en liten plan för hur maten skulle komma att se ut. Och förstå lyckan när jag fick okej på en liten Cheeseburgare med pommes som sista kvällsmål, haha herregud! Den smakade btw lika magiskt som den har gjort i mina drömmar dom senaste månaderna ;-)

Efter det var det dags för första lagret spraytan och inregistrering och båda gick supersmidigt! Vi tog en tidig kväll vilket behövdes då alarmet var ställt på 05.00 för att vi skulle hinna med hår och sminkfix.

Ska inte säga att jag sov speciellt bra den natten, fjärilar i magen och mycket tankar i huvudet.

Men men, kl 05 lördag morgon var jag pigg som en mört och nästan hoppade ur sängen.

Min stackars alltiallo under helgen fick bara vackert stiga upp hon oxå och börja locka mitt hår och dra fram den stora Smink artilleriet vi dragit med oss ;-)

Kl 07.00 var vi klara och jag nästintill sprang till hotellfrukosten (både pågrungd av tight schema och sug på bröd, haha) Rostat bröd med smör och sylt, alltså herregud... Det smakade heaven! :-)

Snabbt i med frukosten och sen vidare till spraytan för andra lagret färg. Riktigt stressigt och kände att färgen knappt hann torka innan  jag var tvungen att gå backstage eftersom min klass var först ut för dagen.

Men, vi kom backstage och hann chilla några minuter innan vi började pumpa upp och jag fick glaze på mej för att riktigt synas och få fram färgen på scenen :-)

Jag var konstigt nog inte speciellt nervös utan bara supertaggad vilket tillochmed förvånade mej själv..! Jag bara njöt av alltihop och var så himla lycklig, det var som sagt en magisk känsla att stå i kön backstage innan vi blev uppropade på scen.

Väl på scen gick det så himla fort, några minuter bara så var det av igen för att då bli uppkallade en och en för att köra vårat fria program.

Alltså en egen koreografi med poseringar på 60 sekunder till musik man själv valt :-)

Det här var den roligaste delen av ALLT!

60 snabba men sååå roliga sekunder! :-)

Så var det dags för prisutdelning och jag hamnade på en tredjeplats 2p ifrån tvåan.

Nöjd? Ja väldigt! :-)

Såklart vill man alltid ha en större pokal, men man ska ju ha något att jobba mot. ;-)

Så jag kände bara att; Perfekt! Detta innebär att jag har massor att förbättra och göra om tills Malmö och då kan jag komma in ännu bättre!

Det hade varit värre om jag varit helt perfekt och inte haft något att jobba med för att klättra bland placeringarna. ;-)

Så jag kan ha varit den gladaste trean den helgen, jag var verkligen så nöjd och lycklig över allt, VERKLIGEN! <3

Hela helgen var fantastiskt kul, jag hade min coach, min sambo och mina bästa vänner på plats som stöd och hejjaklack vilket såklart gjorde upplevelsen ännu större.

(ni vet delad glädje, dubbel glädje)

Så tacksam för att dom kom och delade denna stora dag med mej!

:-)

I skrivande stund är det torsdag morgon och 2 dagar till nästa tävling :-)

Jag är redan på plats i Malmö då jag har en helt fantastisk coach som öppnat upp sitt hem till mej för att jag ska få bästa tänkbara uppladdningen inför lördag. (jag är verkligen privilegiad) <3

Precis som inför förra tävlingen var vi höjt vattenintaget. Sista cardion kördes igår morse, och helkroppsrakningen är avklarad.

Idag ska vi köra ett litet lätt gympass, precis som vi gjorde igår för att få ut kolhydraterna i kroppen.

Måste tillägga att träningen nu är fantastiskt kul, jag hade så mycket endorfiner efter passet igår och hade kunnat fortsätta träna mycket längre än vad coach ville ;-)

Så jag ser verkligen fram emot träningen i eftermiddag!

Nåt annat jag ser fram emot idag är höjning av kolhydrater :-)

Känns på riktigt som att jag lever drömmen just nu. Rolig träning, mer kolhydrater, pepp från alla håll och kanter och tävling på lördag.

Vill nog aldrig att detta ska ta slut, älskar min fitness bubbla! <3

HÅLL TUMMARNA FÖR MEJ NU PÅ LÖRDAG!

Följ med på mer uppdateringar på Alexandras instagramkonto direkt HÄR