Skull Fat Burner 90 Kapslar

Skull Fat Burner 90 Kapslar

Proline IsoWhey 2,27kg

Proline IsoWhey 2,27kg

BCAA Double Pack + Shaker

Betygsätt:
100% of 100
Grym box med 2 x BCAA 400g + Shaker från North Nutrition.
Regular Price 399 kr Specialpris 299 kr
I lager
-25%

Boxen innehåller:
1 x BCAA 400g Ice tea
1 x BCAA 400g Pear/Apple
1 x Shaker 600ml

BCAA dryck

North Nutrition BCAA är en prisvärd, kvalitativ och god BCAA-dryck! Ett BCAA pulver med hög klass, tillverkat, kvalitetskontrollerat och packat i Norge. Drycken är perfekt för dig som vill gå ner i vikt och vill hålla nere kaloriinnehållet, men samtidigt få i dig nyttiga proteiner, North Nutrition BCAA innehåller endast 36 Kcal per portion (12g) och hela 9 g protein. Drycken innehåller inte heller några kolhydrater eller fett.


Grenade aminosyror BCAA

Aminosyrornas BCAA är ett av de mest viktiga tillskotten för att förhindra nedbrytning av musklerna under och efter hård träning eller annan fysisk aktivitet. North Nutrition BCAA 6:1:1 är grenade aminosyror och en blandning av leucin, isoleucin och valin. BCAA kan drickas innan, under och efter träning för att ge kroppen energi och påskynda återhämtningen. BCAA kan också ha en ökad effekt för muskeltillväxt och är lätt att använda under olika dieter, tack vare sitt låga kaloriinnehåll. BCAA är inte bara en fördelaktig dryck att få i sig på träningsdagar, utan även vardagar utan träning, där det behövs extra energi och fokus, eller bara som en god och nyttig vardagsdryck.


Fördelar med North Nutrition BCAA

  • Förhindrar nedbrytning av musklerna
  • Kan drickas innan, under och efter träning
  • Finns i flera goda och fräscha smaker
  • Endast 36 Kcal per portion
  • Hela 9 g protein per portion (12g)


Mer information
Varumärken North Nutrition
Product tab info

BCAA Aminosyror

North Nutrition BCAA
Portionsstorlek: 1 skopa (12g)
Portioner per behållare: 33 st
Rekommenderad användning: Blanda en skopa pulver (ca 12g) med 3dl vatten i en shaker, produkten har en bruseffekt, skaka försiktigt. 

Näringsinnehåll per:
100g
Energi
300kcal / 1254 kJ
Protein (fria aminosyror)
75g
Kolhydrater
0g
Fett
0g
Salt
142mg

Innehåll per:
1 port (12g)
BCAA 6:1:1
600 mg
L-Leucin
4500 mg
L-Isoleucin
750 mg
L-Valin
750 mg
Aminox
3000 mg
L-Glutamin
L-Alanin
L-Lysin
Glycin
Elektolyt-formula
300 mg
Natrium Bikarbonat
Kalium klorid

Ingredienser: L-Leucin, L-Alanin, L-Lysin , L-Valin. L-Isoleucin, L-Glutamin, Äppelsyra, Glycin, kaliumklorid, Natriumbikarbonat, färgämnen: Riboflavin, rödbetspulver, sockerkulör (gäller colasmak). sötningsmedel: Aspartam, Acesulfam-K Innehåller en källa till fenylalanin

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Skriv din egen recension
Du recenserar: BCAA Double Pack + Shaker
Your Rating