Gold Standard 100% Whey 908g

Gold Standard 100% Whey 908g

Serious Mass 5455g

Serious Mass 5455g

Platinum Hydro Whey 1,6kg

Proteinpulver av högsta klass för snabbt, avancerat, rent och fint protein från Optimum Nutrition!
649 kr
I lager

Ett mästerligt proteinpulver

Platinum Hydro Whey är Optimum Nutritions mästerverk när det kommer till proteinpulver. Proteinet är det renaste, finaste och mest avancerade och det tas upp blixtsnabbt i kroppen. Proteinet består av Hydrolyserat vassleprotein med mikroniserade grenade aminosyror (BCAA).

Fördelar med Platinum Hydro Whey

  • Avancerat, rent och snabbt protein
  • Hydrolyserat vassleprotein
  • Innehåller inget socker!
  • Nästan helt fettfritt
  • 0 mg kolesterol
  • Grenade aminosyror (BCAA)
  • Optimerad muskeltillväxt
  • Rekordsnabb återhämtning och uppladdning

Hydrolys för ett snabbare upptag

Hydrolys är en kemisk process där proteinmolekylerna har klyvts i mindre peptider så att det lättare och snabbare kan tas upp av kroppen, processen ökar också mängden tillgängliga aminosyror i kroppen. Det snabba upptaget av protein gör att Platinum Hydro Whey är överlägset snabb när det kommer till både uppladdning och återhämtning innan och efter träning.

BCAA för muskeluppbyggnad

Platinum Hydro Whey innehåller BCAA för att vara extra effektiv för uppbyggnad av muskler, då produkten rusar direkt till muskelcellerna och stimulerar tillväxten.

Mer information
Varumärken Optimum Nutrition
Product tab info

Proteinpulver 1,6 kg

Kosttillskott, Platinum Hydro Whey 1,6kg
Portionsstorlek: 1 skopa (40g)
Portioner per behållare: 40 st
Rekommenderad användning: Blanda en rågad skopa (40 g) med 2-3 dl vatten och skaka i en shaker. Skaka pulvret till allt har löst upp sig. Smaken och konsistensen kan anpassas med mer eller mindre vatten. Drick före och efter träningen. Under uppbyggnad även tillsammans med mellanmål.


Näringsinnehåll per:
1 port (40g)
100g
Energi
140 Kcal
359 Kcal

Protein
30g
76,9g

Kolhydrater
2g
5,1g

- varav fiber
0g
0g

- varav sockerarter
0g
0g

Fett
1g
2,6g

- varav transfetter
0g
0g

- varav mättat fett
0,5g
1,3g

Kolesterol
0mg
0mg


Ingredienser: hydrolyserat vassleprotein, mikroniserade och -grenade aminosyror (l-leucin, l-isoleucin, l-valin), kakao (bearbetat med alkali), naturliga och artificiella smakämnen, emulgeringsmedel (lecitin), creamer (1,5% eller mindre, solrosolja, maltodextrin, modifierad stärkelse, dikaliumsalt, fosfat, antioxidationsmedel tricalcium fosfat och tokoferol), salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), kaliumklorid, sukralos, vanillinsötningsmedel (acesulfam-k), enzymblandning (aminogen, amylas, proteas, cellulas, beta-d-galaktosidas, lipas).


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och skall hållas utom räckhåll för barn. Proteinpulver skall inte ersätta en varierad och balanserad kosthållning. 


Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Platinum Hydro Whey 1,6kg
Your Rating