Magnesium 100 kaps

Magnesium 100 kaps

Sloow Carbs +, 1,2kg

Sloow Carbs +, 1,2kg

Proteingröt 1.4kg

Proteingröt utan fett för snabba, proteinrika och goda måltider!
235 kr
Slut i lager

Fettfri proteingröt

Proteinrik och fettfri mannagrynsgröt i pulverform utan tillsatt socker! Perfekt måltid för alla aktiva idrottare, för dig som vill gå ner i vikt och för alla som vill äta mer proteinrika och goda måltider!

Extra proteinrika mannagryn

Fairings proteingröt är en god mannagrynsgröt som är gjord på extra proteinrika mannagryn. Gröten är helt fri från fett och innehåller inget tillsatt socker. Proteinet i gröten är från högvärdigt kasein vilket gör gröten till en utmärkt god och nyttig måltid eftersom den mättar både mycket och länge. Proteinet bevarar och ökar också muskelmassan och bibehåller en normal benstomme.

Fördelar med Fairings Proteingröt:

  • Inget tillsatt socker
  • Högt proteininnehåll
  • Låg laktoshalt (0,02 gram per 100 gram gröt)
  • Lättlagad god proteingröt - blanda bara innehållet med vatten och koka.
  • God smak av kanel och vanilj
  • Extra proteinrika mannagryn
  • Snabb tillagningstid
  • Kan tillredas både på spis eller i mikrovågsugn

Tillagning

Proteingröten från Fairing är en fantastisk måltidsersättning med smak av kanel och vanilj, den passar speciellt för dig som lever ett aktivt liv och behöver äta ofta, men kanske inte alltid har tiden att laga goda, proteinrika måltider. Proteingröten kan du enkelt och snabbt tillreda både på spisen eller i mikrovågsugnen:

Mikrovågsugn: Blanda 1.5 dl (70g) pulver med ca: 2.5 dl vatten i en djup tallrik. Värm i mikrovågsugn på full effekt och rör om med jämna mellanrum tills gröten tjocknat.

På spis: Blanda 1.5 dl (70g) pulver med ca: 2.5 dl vatten i en kastrull och värm försiktigt upp under omrörning tills gröten har tjocknat, ca: 3 min.

Kaseinprotein

Kaseinproteinet är ett mycket fördelaktigt proteinpulver att ha i sin matlagning, då det mättar fort och håller i sig länge, vilket är perfekt när det kommer till måltidsersättning för viktnedgång. Kaseinpulvret är också ofta något tjockare än vassle, verkar långsammare och optimerar din kropp för träning och resultat!

Mer information
Varumärken Fairing
Product tab info

Fettfri proteingröt

Måltidsersättning, 1.4kg
Portionsstorlek: 1.5 dl (70g)
Portioner per behållare: 20 st
Rekommenderad användning:

I mikrovågsugn: Blanda 1.5 dl (70g) pulver med ca: 2.5 dl vatten i en djup tallrik. Värm i mikrovågsugn på full effekt och rör om med jämna mellanrum tills gröten tjocknat. 

På spis:Blanda 1.5 dl (70g) pulver med ca: 2.5 dl vatten i en kastrull och värm försiktigt upp under omrörning tills gröten har tjocknat, ca: 3 min.Serveringsförslag: Serveras förslagsvis med mjölk.

Näringsvärde per:
100g pulver
100g gröt
1 port (70g)
Energi
1435 kJ/343 kcal
 314 kJ/75 kcal
1005 kJ/240 kcal 
Fett
-varav mättat fett 
1 g
0,8 g 
0,2 g
0,2 g 
0,7 g
0,5 g 
Kolhydrater
-varav sockerarter 
50 g
17 g 
11 g
3,8 g1
35 g
12 g 
Protein
33 g 
7,2 g
23 g
Salt
0,5 g
0,1 g
0,4 g

Ingredienser: mannagryn, laktosreducerat skummjölkspulver, kalciumkaseinat (från mjölk), arom (vanilj), kanel, salt, klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat), sötningsmedel (aspartam). Innehåller en fenylalaninkälla.


Förvaring: Förvaras torrt och i originalförpackning.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Proteingröt 1.4kg
Your Rating