Proteingröt 1.4kg

Proteingröt 1.4kg

Zink 90 kapslar

Zink 90 kapslar

Sloow Carbs +, 1,2kg

Kolhydrater, BCAA, mineraler och koffein!
169 kr
I lager

Kolhydrater, BCAA, mineraler och koffein

Sloow Carbs från Fairing är en ultimat sportdryck i pulverform som bidrar med långsamma kolhydrater, grenade aminosyror i form av BCAA, mineraler och aktiva ämnen, så som koffein. Den främsta källan till kolhydrater i Sloow Carbs är Palatinose, som är en kolhydrat med mycket lågt GI (glykomiskt index) värde, vilket gör att, till skillnad från andra livsmedel och drycker med mycket kolhydrater och socker i bidrar Sloow Carbs till att ditt blodsocker sjunker efter en måltid istället för att öka.

Fördelar med Sloow Carbs från Fairing

  • Motverkar trötthet och utmattning
  • Bidrar med energi och fokus
  • Innehåller BCAA, mineraler och koffein
  • Ladda upp med kolhydrater för hårda träningspass
  • Lågt GI värde
  • Ökar motivationen innan träning
  • Finns i flera fruktiga smaker
  • Skonsam mot magen
  • Hela 46 gram kolhydrater per portion!

Motverka trötthet och utmattning

Sloow Carbs från Fairing innehåller grenade aminosyror, BCAA som har många positiva effekter på kroppen och är otroligt fördelaktigt att få i sig via sportdryck. BCAA ger, till skillnad från andra aminosyror energi direkt i muskeln och kan även fördröja mental utmattning. BCAA arbetar även aktivt för att minska tiden för din återhämtning. En annan viktig och mycket aktiv ingrediens i Sloow Carbs är koffein, som fungerar som en prestationshöjare och ger din träningsmotivation ett lyft genom att snabbt fylla på med energi och kraft! Likt BCAA arbetar även koffeinet för att motverka trötthet och utmattning.

Ultimat sportdryck innan och under träning

Sloow Carbs är en optimal sportdryck att ladda på med timmarna innan ett fysiskt krävande träningspass eller en viktig tävling. Drycken fungerar även utmärkt att dricka under träningen för att hela tiden fylla på med ny och ren energi! Sloow Carbs från Fairing finns i flera fruktiga smaker och är fräscht upprfriskande och enkelt att byta ut mot det vanliga vattnet.

Mer information
Varumärken Fairing
Product tab info

Långsamma kolhydrater

Kosttillskott, 1,2kg
Portionsstorlek: 1 skopa (50g)
Portioner per behållare: 24 st
Rekommenderad användning: Blanda 1 rågad (50g) skopa med 5-7 dl vatten och drick 2 timmar innan träning och under träningspasset.


Näringsvärde per:
1 port (50g)
100g

Energi
192 Kcal /  806,4 kJ
384 Kcal / 1612,8 kJ

Protein
2 g
4 g

Kolhydrater
46 g
92 g

Fett
0 g
0 g


Ingredienser: Polatinose™ (isomaltulos), fruktos, maltodextrin, leucin, surhetsreglerande medel (citronsyra), isoleucin, valin, natriumklorid, arom, kaliumaspartat, magnesiumcitrat, koffein, sötningsmedel (aspartam).


Viktigt: Innehåller en källa till fenylalanin. Produkten innehåller sötningsmedel. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Sloow Carbs +, 1,2kg
Your Rating