Sportkost GYM Jug, 2,2 L

Sportkost GYM Jug, 2,2 L

Tyngre Aminosyror 400 g

BCAA i flera roliga och goda smaker för snabb återhämtning.
Specialpris 179 kr Regular Price 219 kr
I lager
-18%

Aminosyror BCAA

BCAA i flera roliga och goda smaker för snabb återhämtning. Bra kvalitet behöver inte kosta mycket, det bevisar den svenska tillverkaren Tynge konstant med sina produkter. Enkelt, kvalitativt och utan konstigheter har vi deras aminosyror som bidrar med energi, fokus och kraft till dina träningspass. Tyngre Aminosyror innehåller endast 36 Kcal per portion och är helt fri från socker, fett och kolhydrater. Varje portion bidrar med 9 g protein som effektivt arbetar för att bibehålla muskelmassa.

Aminosyror i träning

Aminosyror hittar du idag nästan i varje träningsväska och det har blivit lite av ett beroende för människor som har en aktiv livsstil. Aminosyror kan drickas närsomhelst under dagen, då du känner att du vill fylla på med lite extra energi eller känner att du vill öka fokus. Men vanligast är att man dricker aminosyror innan, under och efter ett träningspass.

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som en ersättning för en hälsosam och varierad kost. Kosttillskott bör ej användas av personer under 18 år, gravida eller ammande. Lider du av någon form av sjukdom, kan det vara bra att rådfråga en läkare innan användning.

Mer information
Varumärken Tyngre
Product tab info

Aminosyror 400 g

Portionsstorlek: 1 skopa (10 g)
Portioner per behållare: 40 st
Rekommenderad användning: Blanda 1 skopa (10 g) Tyngre Aminosyror med 2-3 dl vatten. Aminosyror kan drickas närsomhelst under dagen, förslagsvis innan, under och efter träning. 

Innehåll per:
100 g
1 port (10 g)
Energi
1512 kJ / 360 Kcal
151 kJ / 36 Kcal
Fett
0 g
0 g
- varav mättat fett
0 g
0 g
Kolhydrater
0 g
0 g
- varav sockerarter
0 g
0 g
Protein
90
9 g
Salt
0,72
0,07 g

Ingredienser: L-leucin (43 %), L-glutamin (25 %), L-citrulinmalat (10 %), L-isoleucin (6 %), L-valin (6 %), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumkarbonat), arom, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), emulgeringsmedel (solroslecetin), färgämne (sockerkulör).
*Innehåller en fenylalaninkälla.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Tyngre Aminosyror 400 g
Your Rating