LipoZym 90 kap

LipoZym 90 kap

PollaZym  60 kap

PollaZym 60 kap

UltraFlora Plus 30 kap

Kosttillskott innehållande mjölksyrabakterier för god och normal mag- och tarmfunktion. 25 miljarder mjölksyrabakterier per kapsel.
Regular Price 309 kr Specialpris 249 kr
I lager
-19%

Mjölksyrabakterier för god och normal mag- och tarmfunktion

Alpha Plus UltraFlora Plus 30 kapslar är ett kosttillskott innehållande mjölksyrabakterier för god och normal mag- och tarmfunktion i form av Lactobacillus acidophilus NCFM® och Bifidobacterium lactis Bi-07®, D3-vitamin, björnbärsextrakt och björnbärsbladextrakt.

Fördelar med UltraFlora Plus

  • 25 miljarder mjölksyrabakterier per kapsel.
  • D-vitamin bidrar till normala kalciumnivåer i blodet, till att bibehålla normal benstomme, till att bibehålla normal muskelfunktion samt till immunsystemets normala funktion.

Björnbär, Rubus fructicosus, innehåller små mängder tanniner, gallsyra, saponiner, järn, C-vitamin, niacin, pektin, äppelsyra och antocyaniner. Björnbär har haft en traditionell användning.

 

Mer information
Varumärken Alpha Plus
Product tab info

Rekommenderat intag: 1 kapsel, en till två gånger dagligen med måltider.

Innehåll per dagsdos om 1  kap (RDI*%) 2  kap (RDI*%)
D3-vitamin 2,5 ug (50) 5 ug (100)
Lactobacillus acidophilus NCFM®, 12,5 milj. (*) 25 milj. (*)
antal miljarder levande organismer
Bifidobacterium lactis Bi-07®, 12,5 milj. (*) 25 milj. (*)
antal miljarder levande organismer
Björnbärsextrakt 4:1 30 mg (*) 60 mg (*)
Björnbärsbladextrakt 5:1 20 mg (*) 40 mg (*)
* Dagligt referensintag (DRI) ej fastställt.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), Lactobacillus acidophilus NCFM®, Bifidobacterium lactis Bi-07®, björnbärsextrakt (Rubus fructicosus 4:1), björnbärsbladextrakt (Rubus fructicosus 5:1), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror), D3-vitamin (kolekalciferol). Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Produkten är mjölk-/laktosfri. Mjölksyrabakterierna utvinns inte från mjölk. Produkten tillverkas i en anläggning som hanterar mjölkprotein.

Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Skriv din egen recension
Du recenserar: UltraFlora Plus 30 kap
Your Rating