Barebells Milkshake 330ml 8-pack - Vanilla

Barebells Milkshake 330ml 8-pack - Vanilla

Barebells Protein Bar 12st - Mint Dark Chocolate

Barebells Protein Bar 12st - Mint Dark Chocolate

Barebells Protein Bar 12st - White Chocolate Almond

Förutom nya Salty Peanut så kommer Barbells proteinbar i de goda smakerna Cookies & Cream, Caramel & Cashew och Coconut-Choco.

Regular Price 300 kr Specialpris 219 kr
I lager
-27%

Protein Bar med lågt kolhydratsinnehåll.

Har du behovet att få i dig en hög mängd protein per dag, för att snabbare bygga muskler och öka energi? Protein bars har blivit ett av de vanligaste tillskotten bland personer som tränar, då de inte enbart bidrar med nyttiga proteiner och kolhydrater utan även är ett nyttigare alternativ för att stoppa sötsug. North Protein bars är ett tacksamt kosttillskott både för personer som önskar att gå ner i vikt och bygga muskler, eftersom de kan ätas närsomhelst under dygnet, innehåller 20g protein och endast 200 kalorier per bar!

Träna med protein

Protein bars passar egentligen alla oavsett livsstil, men de är kanske mest tacksamt för personer som lever ett aktivt liv och snabbt vill fylla på med nyttig energi snabbt, gott och enkelt! Vanligtvis äter man protein bars innan och efter träningspass, då det är under den perioden kroppen har ett stort behov av energi, samtidigt som det är då det kanske är svårast att få i sig det naturlig kostväg. Vanligt är också att man äter protein bars som ett mindre mellanmål för att hålla igång ämnesomsättningen och som efterrätt efter en mindre proteinrik måltid.

Fördelar med Barbells Protein Bar.

  • Mycket protein per bar (20g)
  • Finns i flera smaker
  • Endast 200 Kcal per portion
  • Kan ätas närsomhelst under dagen
  • Endast 7,7 g fett per portion
Mer information
Varumärken Barebells
Product tab info


Näringsinnehåll per 100 g och per bar 55 g.
Energi1513 kJ/362 kcal832 kJ/199 kcal
Fett
-varav mättat fett
14 g
9,2 g
7,7 g
5,1 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
27 g
2,8 g
15 g
1,6 g
Fiber8,5 g4,7 g
Protein38 g20 g
Salt0,28 g0,15 g
 


Ingredienser: mjölkprotein, fuktighetsbevarande medel: glycerol, mjölkchoklad (16%) (sötningsmedel: maltioler, kakaosmör, helmölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel, sojalecitiner, aromer), isomaltooligosackarider, kollagenpeptider, kokosflingor (6%), vatten, sojakrisp (sojaproteinisolat, tapiostärkelse, salt), palmfett, aromer, sötningsmedel: sokralos, acesulfam K.  

OBS: Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där även ägg, gluten, jordnötter och andra nötter hanteras och kan därför innehålla spår av detta.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur.

Smak White Chocolate Almond
Skriv din egen recension
Du recenserar: Barebells Protein Bar 12st - White Chocolate Almond
Your Rating