Sportkost Shaker 600 ml

Sportkost Shaker 600 ml

Barebells Protein Bar 12st - Salty peanut

Barebells Protein Bar 12st - Salty peanut

BCAA Engine 4:1:1 400 g

Betygsätt:
100% of 100
Essentiella aminosyror i sin bästa form i fräscha smaker!
Specialpris 269 kr Regular Price 299 kr
I lager
-10%

Aminosyror BCAA Engine

Här är en BCAA-dryck unik av sitt slag och med otroligt många smakalternativ finns det definitivt något för alla! Smaken är något som Swedish Supplements arbetar mycket med utöver innehåll och med BCAA Engine har de lyckats fantastiskt bra.  Innehållsförteckningen hos BCAA Engine är en fröjd för den som vet vad man bör stoppa i sig när man har ett aktivt schema. Drycken har en hög andel L-leucin, ett naturligt proteintillskott, som är en av de essentiella aminosyrorna och verkar för att bidra med energi och snabbare återhämtning för din kropp. Förrutom  sin rika mängd L-leucin innehåller BCAA Engine även L-isoleucin, L-valin och L-glutamin som gynnar din muskeluppbyggnad.

Fördelar med BCAA Engine 4:1:1

  • Gynnar muskeluppbyggnad
  • Snabbar på återhämtning
  • Finns i flera goda smaker
  • Bidrar med energi
  • Stimulerar proteinsyntesen

Essentiella aminosyror

Essentiella aminosyror är de nödvändiga aminosyrorna som kroppen inte själv kan tillverka, de finns bland annat i ägg, fisk och kött, men för människor som tränar mycket och inte har tid för att laga till den proteinrika maten tillräckligt ofta, kan det som tillskott vara nödvändigt.

Satsar på din muskeluppbyggnad!

BCAA Engine är en läskande och läcker Instant BCAA dryck. Består av De Essentiella grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin samt L-valin i ration 4.1.1. En hög andel L-Leusin är fördelaktigt för de uppbyggande processerna i kroppen. Innehåller även L-Glutamin för att satsa ännu mer på muskeluppbyggnad.

Mer information
Varumärken Swedish Supplements
Product tab info

Aminosyror BCAA

Kosttillskott Essentiella Aminosyror
Portionsstorlek: 1 skopa (12 g)
Portioner per behållare: ca: 33 st
Rekommenderad användning: Blanda 1 skopa (12 g) BCAA Engine med 2-3 dl vatten. Drycken kan drickas innan, under och efter träning, eller när som helst under dagen då du vill ha lite extra fokus och energi.


Näringsinnehåll per:
1 port (12 g)
Energi
183 kJ/44 kcal
Protein
10 g
Kolhydrater
< 1 g
Fett
0 g


Ingredienser: L-Leucin, L-Glutamin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Lysin, äppelsyra, Glycin, L-Alanin, aromer, maltodextrin, sötningsmedel aspartam, acesulfam-k.


Allergiinformation: Innehåller inga allergener. Innehåller sötningsmedel. Innehåller en källa till fenylalanin.


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och bör ej ersätta en varierad och balanserad kosthållning. Produkten rekommenderas inte för personer under 18 år, gravida och ammande. Rekommenderad daglig dos skall ej överskridas!

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: BCAA Engine 4:1:1 400 g
Your Rating