Celsius 24-pack - Citron Lime

Celsius 24-pack - Citron Lime

Celsius 24-pack - Peach Vibe

Celsius 24-pack - Peach Vibe

Celsius 355 ml

En perfekt dietdryck för att öka både fettförbränning och viktnedgång! Celsius är en utmärkt dryck att använda innan och under träning eller bara för att pigga upp vardagen med god smak och energi!
Storlek
Specialpris 20 kr Regular Price 25 kr
I lager

+ PANT 1 kr

-20%
Pant

Öka fettförbränning och viktnedgång med energidryck

Celsius är drycken med stort D, den är inte bara god och naturlig utan kan dessutom öka din fettförbränning. Du hörde rätt! Celsius är den ultimata energidrycken för dig som tränar eller lever en aktiv livsstil, drycken är nämligen inte bara fri från socker och näst intill helt utan kalorier, utan den hjälper även till att förbränna fett, upp till 100 Kcal per burk! Det kanske låter märkligt, men Celsius Energidryck innehåller både grönt te-extrakt, koffein och Guarana som alla är fettförbrännande ämnen, som dessutom gör dig extremt pigg och alert! Så öka fokus, bränn kalorier och få en prestationsförhöjande skjuts från den riktigt goda energidrycken Celsius!

Celsius - Kalorifri sportdryck utan socker

Celsius är fri från konserveringsmedel och har av många utsetts till gudarnas gåva till dieten, då den både är fri från socker och nästintill helt kalorifri! Celsius köper den som vill få ut mer av sin träning och bränna fett all at the same time! Många har frågat sig om Celsius som enskild sportdryck verkligen kan göra skillnad, men det kan nog de flesta som någon gång testat drycken intyga att den faktiskt gör!

Fördelar med Celsius

  • Sockerfri och kalorifri
  • Finns i flera goda smaker
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Tillverkad av naturliga smakämnen

Energi från koffein och vitaminer

Celsius energidryck är från grunden en vitamindryck som kan öka din ämnesomsättning upp till 12 %, samtidigt som den ökar din energinivå under hela dagen! Energidrycken finns i massvis av goda smaker och vi rekommenderar er starkt att prova allihop!

Celsius har under flera år jobbat fram det perfekta receptet för framgång! De innehåller en oslagbar kombination av helt naturliga ämnen som är otroligt viktiga för dig som tränar, eller bara naturligt vill få upp energin under dagen. Drycken rekommenderas inte att drickas under kvällstid på grund av dess höga koffeinhalt (56 g / 100 ml)

Mer information
Varumärken Celsius
Product tab info

Celsius Energidryck

Vitamindryck 335 ml
Portionsstorlek: 1 burk (335 ml)
Portioner per behållare: 1 st
Rekommenderad användning: Drick en Celsius när du vill ha extra energi och fokus, förslagsvis innan ett träningspass eller annan fysisk aktivitet.


Näringsvärde
Per portion 355 ml
Energi
21 kJ/ 5 kcal
Kolhydrater
0 g
Fett
0 g
Protein
0 g
C-vitamin
60 mg 100%*
B2- Riboflavin
1,7 mg 106%*
B3- Niacin
20 mg 110%*
B5- Pantotensyra
10 mg 66%*
B6- Pyridoxin
2 mg 143%*
B7- Biotin
300 ?g 100%*
B12- Kobalamin
6 ?g 300%*
Kalcium
50 mg 8%*
Krom (kelat)
50 mg **
Natrium
6 mg **
MetaPlus™
1810 mg
Taurin
**
Guaranaextrakt
**
Grönt te extrakt Standardiserad EGCG till 10%
**
Koffein
200 mg **
Glukoronolakton
**
Ingefärsextrakt
**


* RDI - Rekommenderat dagligt intag
** % RDI är ej fastställt

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, antioxidationsmedel (fosforsyra, citronsyra, askorbinsyra), aromer, stabiliseringsmedel (gummi arabicum), färgämnen (riboflavin, kalciumkarbonat, sockerkulör), sötningsmedel (sukralos).


Viktigt: Celsius vitamindryck har en hög koffeininnehåll (56 mg/100 ml). Celcius bör inte tas på fastande mage och bör inte brukas av personer under 16 år, gravida eller ammande kvinnor. Rekommenderad daglig maxdos är tre burkar, överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Size selector 3133905;3133904;204746
Skriv din egen recension
Du recenserar: Celsius 355 ml
Your Rating