BCAA Engine 4:1:1 400 g

BCAA Engine 4:1:1 400 g

BCAA Xpress 700g

BCAA Xpress 700g

Citrulline Malate 250 g

Öka din pump och minska din mjölksyra med Citrulline Malat från Swedish Supplements! Citrullinmalat förekommer oftast endast som ingrediens i effektiva prestationshöjare, här i egen form antingen att ta som det är eller att blanda i ytterligare i sin PWO!
Regular Price 249 kr Specialpris 224 kr
I lager
-10%

Öka din pump och minska din mjölksyra med Citrullinmalat!

Citrullinmalat brukar vanligtvis förekomma som ingrediens i olika Pre Workout-produkter, eftersom den har en prestationshöjande effekt och bidrar till ökad pump under tränings och fysiskt arbete. Genom att öka ditt adenosintrifosfat (ATP) kan Citrulline Malate också bidra till förbättrad uthållighet, minskad mjölksyra och förkortad återhämtningstid!


Fördelar med Citrulline Malate

  • Prestationshöjande effekter
  • Ökad pump under träningen
  • Förbättrad uthållighet och minskad mjölksyra
  • Går att kombinera med annan PWO
  • Tas upp snabbt och smidigt av kroppen


Snabb uttagningsförmåga

Citrullinmalat bör intas ca: 30 minuter innan en intensivt träningspass eller annan fysisk ansträngning för bästa resultat. Citrullinmalat verkar i kroppen genom att Citrullin-delen i kroppen blir till Arginin, men forskning visar att Citrullin faktiskt upptas bättre av kroppen än vad rent Arginin gör, då det mesta av Argininet tas upp av levern och bryts ned, medans Citrullinet går förbi levern och får därför en bättre en bättre upptagning i blodet.

Mer information
Varumärken Swedish Supplements
Product tab info

Citrulline Malate

Kosttillskott 250g
Portionsstorlek: en skopa (5g)
Portioner per behållare: 50 st
Rekommenderad avändning: Blanda en servering ca 5 g, i vatten eller i din pre-workoutdryck och drick 30-45 minuter före ditt träningspass eller annan fysisk aktivitet.


Innehåll per
1 port (5g)
Citrullin malat (2:1)
5 g


Ingredienser: Klumpföebyggande medel (kiseldioxid).


Viktigt: Detta är ett kosttillskott, överskrid ej rekommenderad daglig dos. Rekommenderas inte för personer under 18 år, gravida och ammande. En varierad och balanserad kosthållning kan inte ersättas av kosttillskott.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Citrulline Malate 250 g
Your Rating