Proline IsoWhey 900g

Proline IsoWhey 900g

Proline 100% Creatine 500g

Betygsätt:
100% of 100

100% kreatin med patenterade kreatinråvaran Creapure®

Regular Price 199 kr Specialpris 129 kr
I lager
-35%

Proline 100% Creatine Creapure®

Patenterade kreatinråvaran Creapure® 

100% Creatine från North Nutrition Proline-serien är ett högkvalitativt och rent kreatinmonohydrat pulver som används för att öka styrka, prestanda och uthållighet och har en neutral smak, som enkelt kan blandas ihop med andra prestationshöjande kosttillskott. 100% Creatine innehåller kreatin från patenterade kreatinråvaran Creapure®, vilket är världens renaste kreatinråvara.

Kreatinet kan självklart också tas precis som det är ihop med kallt vatten och kan ha förbättrande effekter för en snabbare återhämtning.

Fördelar med 100% Creatine

  • Patenterade kreatinråvaran Creapure® 
  • Ökar styrka, fokus och explosivitet
  • Kan blandas med andra prestationshöjare
  • Neutral smak
  • Gör muskulaturen större

Kreatin Monohydrat Pulver

Varje portion av North Nutrition 100% Crreatine innehåller 100% kreatin Monohydrat (5g) från patenterade kreatinråvaran Creapure® och är ett effektivt tillskott för dig som vill öka prestation, kraft och energi under fysisk aktivitet. Kreatin Monohydrat är ett kosttillskott som passar de flesta aktiva människor och är väl omtyckt i både fitness och idrottsvärlden på grund av dess effekter på explosivitet!

Kreatin Monohydrat består av aminosyrorna metionin, arginin och glycin och med en daglig dos på 5 g kan du snabbt uppnå ökad kraft, fokus och explosiv energi! Kreatin Monohydrat passar alla och är ett utmärkt kosttillskott att börja med om du inte använt kreatin tidigare. Kreatin har inte bara prestationshöjande och muskelbyggande effekter, utan kan även verka aktivt för att förminska återhämtningstid efter ett träningspass.

Öka kreatinlagret

Kreatin har en stor påverkan på muskelns naturliga, kemiska energi. Muskler innehåller naturligt en viss del kreatin och en komplettering av kreatin kan öka kreatinlagret med upp till 40%. Kreatin har länge används av både idrottsmän och i Bodybuilding, men har på senare tid blivit allt mer vanligt i allmänhet bland personer som tränar. North Nutrition har här en enkel, snabb och effektiv kreatinprodukt, som passar så väl nybörjare som veteraner. Kreatinet är tillverkat, kvalitetskontrollerat och testat i Sverige.

Mer information
Varumärken North Nutrition
Product tab info

Antal portioner: 100st

Rekommenderad dos: Blanda 1 skopa (5 gram) i vatten eller annan dryck och inta dagligen. På träningsdagar, tag en servering 30 minuter innan eller direkt efter träning. På träningsfria dagar, tag en servering direkt på morgonen.

Näringsvärde per portion om 5g
Kreatin Monohydrat(Creapure®) 5g

Ingredienser: Kreatin monohydrat (Creapure®)

Skriv din egen recension
Du recenserar: Proline 100% Creatine 500g
Your Rating