ProPud Proteinbar 12-pack

ProPud Proteinbar 12-pack

Nutramino Proteinbar 12-pack

Nutramino Proteinbar 12-pack

Fusion 85 2,27kg

Proteinkomplex med vassle, isolat, kasein och äggprotein – vars kombination ger maximal täckning för dina musklers behov.
Specialpris 529 kr Regular Price 659 kr
I lager
-20%

Protein Fusion 85 från BioTechUSA är en proteinrik, glutenfri produkt som innehåller olika proteiner– vassleproteinkoncentrat (WPC), vassleproteinisolat (WPI), mjölkproteinisolat, kaseinprotein och äggprotein – vars kombination ger maximal täckning för dina musklers behov. Protein Fusion 85 absorberas måttligt snabbt, vilket gör det till ett idealiskt val för antingen långsammare eller snabbare ämnesomsättning. Det innehåller tillsatta laktasenzymer och proteinnedbrytande enzymer. Bromelainenzymer som hämtas i ananas och verkar i pH-intervallet 4-8 bidrar till att bryta ner proteiner och skydda din mage. För att göra detta sammansatta proteinpulver ännu mer mångsidigt har produkten berikats med vitaminer, mineraler och extra aminosyror för att minska träningsvärk, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Fördelar med Protein Fusion 85

 • Hög proteinhalt : 85%
 • Källa till 4 animaliska proteiner
 • Tillsatta aminosyror : L-arginin HCl, L-glutamin, BCAA
 • Hög halt av aminosyra 
 • Balanserad absorptionshastighet
 • Med tillsats av laktosnedbrytande laktas och bromelainenzymer för effektivare protein spjälkning
 • Låg halt av fett och kolhydrater
 • Sockerfri
 • 11 vitaminer och 6 mineraler
 • Glutenfritt
 • Inga konserveringsmedel

Protein är en viktig byggsten för vår kropp, en källa av näringsämnen som består av aminosyror som produceras av vår kropp och kompletteras från externa källor, som du behöver fylla på dagligen för att säkerställa att kroppen har det stöd den behöver. Det bidrar till att underhålla musklerna under träning, bantning och din vardag.

Du behöver mer protein om du motionerar regelbundet, vill öka din muskelmassa eller medan du åldras. Ett snabbt, praktiskt och mycket effektivt sätt att fylla på proteiner är att ta proteintillskott ; allt du behöver är proteinpulver, en shaker och lite vatten eller mjölk. Proteinpulver kan fås från mjölk, samt från djur- eller växtkällor eller från en kombination av dem. Absorptionen av dem kan vara snabb (30-40 minuter), måttlig (1-2 timmar) eller långsam (mer än 2 timmar).

Skyddande näringsämnen, det vill säga vitaminer och spårämnen, bidrar till normala kroppsfunktioner på ett antal områden. Produktens innehåll av folsyra bidrar till normal aminosyrasyntes. Vitamin B6, B12och D, samt zink och järn som också blandats i proteinet, bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B6 och B12 samt jod bidrar till nervsystemets normala funktion. D-vitamin, zink och mangan bidrar till att bevara friskt och normalt skelett. Om du har en komplex personlighet och förväntar dig detsamma från ditt proteintillskott är Protein Fusion 85 det perfekta valet. Liksom alla produkter från BioTech USA består Protein Fusion 85 av riskfria och noggrant utvalda ingredienser. Biotech USA

Mer information
Varumärken BioTech USA
Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Fusion 85 2,27kg
Your Rating