Det populära fiberbrödet från Sukrin har uppgraderats med en luftigare konsistens och ännu bättre smak. Receptet har förbättrats genom att ta bort både ägg och inulin, vilket gör brödet helt veganskt och mer skonsamt för magen. Samtidigt har det behållit sin höga fiberhalt och fått ett ännu högre proteininnehåll. Ett hälsosamt och mättande val för alla som älskar gott bröd med näringsrika ingredienser!
Användning:
Gör så här:
*Förvärm ugnen till 200 ºC.
*Häll 3,5 dl vatten i en skål och tillsätt brödmixen (250g). Blanda väl.
*Forma bröd eller frallor med fuktiga händer och lägg dem på en bakplåt utan form, klädd med bakplåtspapper.
*Grädda mitt i ugnen utan form i cirka 70 minuter. För frallor: ca 30 minuter.
*Låt svalna på ett galler.
* Brödet förvaras bäst i en påse i kylskåpet och håller sig i ca. 4–5 dagar.
Tips! Kan också skivas och frysas in.
Nettovikt: 250 g. Ger ca 500 g färdigt bröd.