ZMA 90 kaps

ZMA 90 kaps

ZMA 120 kaps

ZMA 120 kaps

HMB Mega Caps 120 kaps

Antikatabolt kosttillskott i kapselform som optimerar fettförbränning och uppbyggning av musklerna!
279 kr
I lager

HMB Mega Caps

HMB Mega Caps är ett antikatabolt kosttillskott som bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner. Denna produkt tillför kosten kalcium ?-hydroxy- ?-methylbuturat (HMB), vilket bland annat begränsar nedbrytningen av proteiner, ökar fettförbränningen och bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner. Sammansättningen är framförallt ämnad för fysiskt aktiva personer, överviktiga, äldre, och för återuppbyggnaden efter en sjukdom. HMB Mega Caps agerar för att förbättra uthålligheten, reducera fettvävnaden, samt att utveckla muskelstyrka och muskelmassa.


Fördelar med HMB Mega Caps

  • Fungerar både muskelbyggande och fettförbrännande
  • Praktiska och lättdoserade kapslar
  • Förbättrar uthålligheten
  • Reducerar fettvävnaden
  • Utvecklar muskelstyrka
  • Hämmar fettsamling
  • Minskar kroppsfett


Minska nedbrytningen av katabolismen

HMB Mega Caps representerar en grupp av så kallade avancerade protolys produkter. HMB bildas från nedbrytningen av aminosyran leucin från muskelmassan.Tanken är att ett tillskott av HMB ska minska nedbrytningen av leucin (katabolismen) under till exempel hård träning och diet. I princip alla avancerade protolys produkter har förmågan att begränsa effekten av katabola enzymer, men HMB är den mest effektiva av alla dessa. Dessutom tillför HMB viktiga molekyler till testosteronsyntesen, ett av de starkaste anabola hormonerna i kroppen, och kan därmed också tillföra en viss anabol verkan. HMB bidrar även till sannolikt till reduceringen av fettvävnad genom en hämmande effekt på nybildande av fettansamlingar.Studier som genomförts har visat att användarna ökat både i muskelstyrka och minskat sitt kroppsfett vid användning av HMB.

Mer information
Varumärken Olimp Sport Nutrition
Product tab info

HMB Mega Caps

Aminosyror, kosttillskott, 120 kapslar
Portionsstorlek: 2- 4 kapslar
Portioner per behållare: 30-60 st
Rekommenderad användning: 2-4 kapslar dagligen, för optimal effekt – ta 1 kapsel två upp till fyra gånger dagligen (före frukost, före och efter träning och innan läggdags). Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.


Näringsvärde per:2 kaps4 kaps
CaHMB:2500 mg5000 mg
- varav HMB:2000 mg4000 mg


Ingredienser: 96% kalcium ?-hydroxy-?-metylbutyrat, fyllnadsmedel (mikrokrystallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapsel (gelatin, färgämnen: E171, E172, E104, E127).


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt. Förvaras utom räckhåll för små barn.Förvaras torrt och svalt och oåtkomligt för små barn.

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: HMB Mega Caps 120 kaps
Your Rating