Joint Fusion 120 kaps

Joint Fusion 120 kaps

Kre-Alkalyn 120 kaps

Kre-Alkalyn 120 kaps

Koffein 100 kapslar

Koffeinkapslar för minskad stress, ökad aktivitet och högre fokus!
79 kr
Slut i lager

Koffeinkapslar 200mg

Fairings Koffein är ett kraftigt uppiggande kosttillskott i kapselform med 200 mg koffein per kapsel och 100 portioner per burk.

Fördelar med Koffeinkapslar

  • Smidig kapselform som är lätt att dosera
  • Skonsamt för magen
  • Piggar upp och ökar energi
  • Stimulerar den mentala förmågan och ökar fokus

Energi och fokus

Som fysiskt aktiv krävs det en mental energi för att bibehålla fokus för att kunna få ut så mycket som möjligt av både din träning och din vardag. Koffein i alla former kan vara speciellt användbart under olika former av dieter, där mental förmåga och ork har en tendens att sjunka. Koffein är ett kosttillskott som är lämpligt att använda för att öka den mentala uppmärksamheten och behålla skärpan.

Koffein i kapselform

Att inta koffein i kapselform istället för kaffe har många fördelar, till exempel är kapslarna skonsammare för magen, ger mindre vätskeavgång och är lättare att administrera.

Mer information
Varumärken Fairing
Product tab info

Koffeinkapslar 200mg

Koffein, Kosttillskott, 100 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per behållare: 100 st
Rekommenderad användning: 1-2 kapslar/dygn (mängd baseras på tolleransnivå, börja med den lägsta dosen). Intas ej i samband med sänggående. Ta kapslarna ihop med rikligt av vatten.


Innehåll per:
1 kapsel
Koffein
200 mg


Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), koffein, kapselhölje (bovint gelatin), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), färgämne (karmosin, titandioxid, järnoxid)


Viktigt: Detta är ett kosttillskott som innehåller koffein. Rekommenderas ej för personer under 18, ammande och gravida. Överskrid ej rekommenderad användning.

Form Tabletter
Skriv din egen recension
Du recenserar: Koffein 100 kapslar
Your Rating