North Nutrition Shaker 800ml

North Nutrition Shaker 800ml

Whey 2500g

Whey 2500g

Koffeintabletter 100 tabs

Betygsätt:
100% of 100
Få ökad energi och fokus med koffeintabletter!
Regular Price 69 kr Specialpris 59 kr
I lager
-14%

Få ökad energi och fokus med koffeintabletter!

Koffeintabletter från North Nutrition är ett utmärkt sätt att enkelt få i dig en större mängd koffein snabbt! Koffeinet kan bidra både till ökad ämnesomsättning, ork och fokus. Koffein återfinns ofta i prestationshöjande kosttillskott, då det är en av de mest kraftfulla ingredienserna för ökad prestation. Koffein är också vanligt att inta under olika dieter, då fokus och mental förmåga kan balanseras upp.

Fördelar med koffeintabletter

  • Öka energi och fokus
  • Enkel tablettform
  • Ökad ämnesomsättning
  • Lätt att ta med sig
  • Få i dig koffein utan orolig mage

Koffeintabletter innan träning

Koffein är för många vanligt att få i sig innan en fysisk aktivitet, mental ansträngning, eller bara för att vakna till på morgonen. En av de stora anledningarna är för att både fokus och energi förstärks genom en ökad utsöndring av adrenalin i kroppen. North Nutritions koffeintabletter innehåller 200 mg koffein per portion, samma mängd som fyra koppar kaffe, men utan orolig mage och svullnader. Koffeintabletter har blivit ett omtyckt tillskott för aktiva inom sport, fitness och styrketräning tack vare dess stimulerande effekter på både energi och mental förmåga.

Koffein för fettförbränning

I Sverige är kaffe en nödvändighet för många, ibland för att bara hålla sig vaken och alert under dagen. Den ingrediensen i kaffe som de flesta vill åt är koffeinet, som inte bara har en uppiggande och fokusgivande effekt utan också är fördelaktig för att förbättra ämnesomsättningen i kroppen. Studier har visat att koffein i samband med fysisk aktivitet har en fettförbrännande effekt, som är högre än de flesta andra ämnen och tillskott. För att uppnå en maximal fettförbrännande effekt av koffeinet bör du därför ta det innan träning eller annan fysisk aktivitet. Koffeinet verkar fettförbrännande under träningspasset genom att öka frisättningen av fettsyror och förlänga din energi.

Mer information
Varumärken North Nutrition
Product tab info

Koffeintabletter

Kosttillskott, 100 tabletter

Portionsstorlek: 1 tablett
Portioner per behållare: 100 st
Rekommenderad användning: 1 tablett per dag.

Näringsinnehåll per:
1 port (30g)
100g
Koffein*
200 mg

*Varning: Hög koffeinhalt, gravida, ammande eller personer som är känsliga mot koffein bör ej använda produkten

Viktigt: Förvara produkten torrt och svalt. Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Tabletter
Skriv din egen recension
Du recenserar: Koffeintabletter 100 tabs
Your Rating