Koffein 100 kapslar

Koffein 100 kapslar

Kreatin 1000g

Kreatin 1000g

Kre-Alkalyn 120 kaps

Kre-Alkalyn i praktiskt kapselformat för ökad explosivitet och energi utan att gå upp i vikt!
239 kr
Slut i lager

Kreatin utan viktuppgång

Kre-Alkalyn är ett väl använt kosttillskott bland idrottare runt om i världen. Kre-Alkalyn kan ha en del fördelar jämfört med till exempel det lite mer klassiska kreatintillskottet Kreatin Monohydrat, då Kre-Alkalyn är mer skonsamt mot magen. Kre-Alkalyn är också mer fördelaktigt om du inte vill lägga på dig extra kilon, då det inte bildas någon vätska i musklerna. Effekten från kreatinet kommer direkt, vilket betyder att det bara behöver intas vid själva träningstillfället.

Fördelar med Kre-Alkalyn

  • Öka energi, explosivitet och fokus
  • Få i dig kreatin utan att öka i vikt
  • Snabba och synliga resultat
  • Praktisk kapselform som är lätt att dosera

Explosivitet, energi och snabba resultat!

Kre-Alkalyn är ett mycket användbart kosttillskott för dig som tränar explosiva sporter och träningspass, kreatinet underlättar uppladdningsfasen och gör det extremt lätt att dosera rätt med sin kapselform. Med Kre-Alkalyn behöver du inte gå upp i vikt för att få resultat och med den snabba effekten får din energi, kraft och explosivitet sig en riktig boost!

Mer information
Varumärken Fairing
Product tab info

Kreatin kapslar 120st

Kosttillskott, kreatin
Portionsstorlek: 3 kapslar
Portioner per behållare: 40st
Rekommenderad användning: Ta 2-4 kapslar innan träning och skölj ner med rikligt av vatten. Drick även mycket vatten efter du intagit kreatinet.


Innehåll per:
1 port (3 kapslar)

Kre-Alkalyn
2 250 mg


Ingredienser: pH-buffrat kreatinmonohydrat, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapselhölje (bovint gelatin), färgämne (azorubin, indigotin).


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas inte för personer under 18 år, gravida och ammande. Överskrid ej rekommenderad daglig dos!

Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Kre-Alkalyn 120 kaps
Your Rating