LEVERANS

Orderbekräftelse

Order mottagna före klockan 12.00 avseende lagerhållna produkter skickas normalt samma dag. Orderbekräftelse skickas endast med e-post (till den e-postadress som angivits vid ditt köp).

Så fort vi har mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut. Skulle det vara något du undrar över så kan du kontakta vår kundtjänst: info@sportkost.se. Det är bra att spara sin orderbekräftelse för att ha den till hands vid eventuella kontakter med vår kundtjänst, då ordernummer & kundnummer kan komma att behövas. Vi rekommenderar dig även att alltid kontrollera paketets innehåll så att det stämmer överens med din orderbekräftelse.

Leverans

Beräknad leveranstid från din beställning tills dess att du har varan är 1-3 vardagar. Vid större kampanjer och eventuella slutförsäljningar kan leveranstiden bli något längre. Orders med restnoterade produkter skickas när alla varor finns i lager. Vi förbehåller oss rätten att ta bort restnoterade produkter från ordern. Om leveranser är försenad kontaktar vi dig och du har rätt att häva köpet utan kostnad. Vi leverar endast inom Sverige.

Fraktkostnad

Fraktfritt på alla beställningar som överstiger 499 kr. På beställningar under 499 kr tillkommer en fraktkostnad på 39 kr oavsett vilken storlek och tyngd ditt paket har. Fraktpriset är inklusive moms, inga ytterligare kostnader tillkommer.