Skull PWO 2.0 352g

Skull PWO 2.0 352g

Vitamin D3 4000 IE 180 tab

Vitamin D3 4000 IE 180 tab

Sports Drink 800g

Komplett sportdryck under aktiva träningspass!
Specialpris 99 kr Regular Price 129 kr
I lager
-23%

Komplett sportdryck under aktiva träningspass!

Sports Drink från North Nutrition är en fantastisk sportdryck som används bäst under explosiv träning där energi behövs fyllas på innan och under. Få ut maximalt av varje träningspass med Sports Drink från North Nutrition, drycken är framförallt framtagen för idrottare som utöver explosiva sporter, där vätska, energi och mineraler kommer att spela en stor roll.


Effektiv sportdryck i flera smaker

Drycken blandas endast med vatten och finns i flera fruktiga och goda smaker. Burken har ett praktiskt format med återslutande lock så att du enkelt kan ta den med dig i träningsväskan.


Fördelar med Sports Drink

  • Sportdryck laddad med kolhydrater
  • Finns i flera goda smaker
  • Blandas endast med kallt vatten
  • Innehåller inget salt eller fett


Sportdryck med kolhydrater

Kolhydrater kallas också för musklernas bränsle och är en nödvändighet för dig som tränar! Sports Drink innehåller hela 46 g nyttiga kolhydrater per portion, samtidigt som den är helt fri från både fett och salt. Hur du skall äta kolhydrater vid träning ser olika ut beroende på vad du vill uppnå. Att dricka kolhydrater under träning bör du göra som tränar extremt hårt och behöver fylla på under träningspasset, eftersom du inte vill tappa i prestationsförmåga och orka mer! Sports Drink kan även drickas efter ett träningspass för att få i dig energi och snabba på återhämtningsfasen efter att dina muskler brutits ner.Undvik dock kolhydrater under träning om du är ute efter fettförbränning och viktnedgång, kolhydraterna gör då att fettförbränningen stannar.


Kolhydrater innan träning

Sports Drink kan drickas när som helst under dygnet då du vill ladda upp med kolhydrater och energi. Innan till exempel ett lopp kan det vara fördelaktigt att ladda med kolhydrater, vilket kan göras flera dagar innan. 20-60 minuter innan träningspasset kan det vara bra att ladda på med extra kolhydrater för att öka din prestationsförmåga.

Mer information
Varumärken North Nutrition
Product tab info

Kosttillskott, 800g
Portionsstorlek: 2 skopa (50 g)
Portioner per behållare: 16 st
Rekommenderad användning: Som sportdryck blandar du 2 skopor pulver med ca: 5 dl vatten och skakar i en shaker.


Innehåll per:
1 port (50g)
Kolhydrater
46g
Energi:
184 kcal
Elektrolyter


Natrium


Kalium


Magnesium


Kalcium


Näringsvärde per:
100 g
Energi
368 kcal / 1538 Kj
Protein
0g
Kolhydrat
92g
Varav sockerarter
20g
Fett
0g
Varav mättat fett
0g
Kostfiber
0g
Salt
263 mg
Varav natrium
95mg
Kalium
100mg
Kalcium
32mg
Magnesium
56mg


Ingredienser: (modifierad stärkelse (från majs och potatis), dextros monohydrat (mikroniserat glukos), Fruktos, surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra, natriumbikarbonat,), magnesiumcitrat, kaliumklorid, arom, färgämne (rödbetspulver, riboflavin) sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).


Viktigt: Detta är ett kosttillskott och skall inte användas av personer under 18 år, gravida och ammande. Överskrid inte rekommenderad daglig dos.

Form Pulver
Skriv din egen recension
Du recenserar: Sports Drink 800g
Your Rating