Redweiler 480g

Redweiler 480g

Thermo Speed Hardcore 120 kaps

Thermo Speed Hardcore 120 kaps

Taurine Mega Caps 120´s

Minska trötthet och öka prestation och muskelvolym med Taurine Mega Caps!
119 kr
Slut i lager

Taurine Mega Caps

Taurine Mega Caps är ett kosttillskott i kapselform som framförallt är skapad för att slå ut din trötthet och öka din prestationsform i gymmet! Varje kapsel innehåller hela 1500 mg rent taurin som arbetar aktivt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att ta din träning till nya nivåer!

Fördelar med Taurine Mega Caps

  • Motverkar trötthet och utmattning
  • Ökar prestation och kraft under fysisk aktivitet
  • Praktisk och lättdoserad kapselform
  • Utvecklar muskelstyrka
  • Minskar nedbrytning av protein
  • Träna på en högre nivå under längre tid!

Rent taurin i kapselform

Taurine Mega Caps innehåller 1500 mg rent taurin per kapsel och arbetar aktivt för att motverka trötthet samtidigt som det utvecklar både muskelstyrka och volym. Likt glutamin, så förvarar taurin kväve i kroppen och kan även reglera blodets pH-värde, minska proteinnedbrytningen, och har därmed en starkt antikatabol verkan, vilket kan leda till ökad muskeltillväxt.

Minskad utsöndring av seriotonin

Under hög fysisk ansträngning, utsöndrar kroppen en viss mängd serotonin, ett hormon som medför katabola reaktioner i muskelvävnaden. Taurin begränsar utsöndringen av detta hormon. En minskning i utsöndringen av serotonin leder till att kroppen inte känner av trötthet som tidigare, och kan därmed arbeta på en högre nivå under en längre tid.

Mer information
Varumärken Olimp Sport Nutrition
Product tab info

Taurine Mega Caps

Kosttillskott, 120 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per behållare: 120 st
Rekommenderad användning: 1-2 kapslar dagligen, beroende på träningsintensitet, före och efter träning.


Innehåll per:1 kaps2 kaps
Taurin1500 mg3000 mg


Ingredienser: Taurin, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapselhölje (hydroxypropylmetylcellulosa).

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt. Förvaras utom räckhåll för små barn.


Form Kapslar
Skriv din egen recension
Du recenserar: Taurine Mega Caps 120´s
Your Rating