Valuelab Whey 1kg - Chocolate Bomb

Valuelab Whey 1kg - Chocolate Bomb

Valuelab Whey 1kg - Vanilla Blueberry

Valuelab Whey 1kg - Vanilla Blueberry

Valuelab Whey 1kg - Double Milk Chocolate

Högkvalitativt vassleprotein, producerat i Sverige
Regular Price 189 kr Specialpris 149 kr
I lager
-21%

Högkvalitativt vassleprotein, producerat i Sverige

Valuelab Whey Double Milk Chocolate är ett riktigt gott proteinpulver av vassleproteinkoncentrat i snygg praktisk förpackning. Valuelab visar oss återigen att god smak och kvalitet inte behöver kosta mer, proteinet är tillverkat och kvalitetskontrollerat i Sverige.

Fördelar med Valuelab Whey

  • Snabb upptagning i musklerna
  • Riktigt goda smaker
  • Högt proteininnehåll: 21g protein per portion
  • Ökad energi och styrka
  • Endast 110 Kcal per portion
  • Producerat i Sverige

Proteinpulver med vassleprotein

Vassleprotein är det mest vanliga proteinet bland proteinpulver. Vassleprotein tas upp av kroppens muskler snabbt och ger därför också en snabb effekt. Vanligtvis äter man vassleprotein innan och efter träning och annan fysisk aktivitet för en mer balanserad energinivå och en kortare återhämtningsfas. Det är också viktigt att snabbt få i sig energi efter träning för att musklerna du precis tränat inte skall brytas ned. Vassleprotein kan också vara ett perfekt mellanmål, som på ett enkelt sätt ger dig mycket nyttigt protein, vitaminer och kolhydrater. North Nutrition vassleprotein innehåller bara knappt över 100 kalorier och över 20 g protein per portion och fungerar därför utmärkt som en lättare måltidsersätnning för personer under diet och som vill gå ner i vikt.

Wheyprotein i flera goda smaker

Valuelab Whey finns i flera goda smaker och har en len och krämig konsistens. Pulvret kan blandas med både vatten och mjölk (lättmjölk om man vill hålla ner kaloriinnehållet) och förvaras enkelt i din träningsväska.

Proteinpulver i vardagen

Proteinpulver är inte bara till för personer som tränar, det kan också vara utmärkt för att göra måltider mer proteinrika och för att dämpa sötsug. Proteinpulver har en mättande känsla som bidrar till att det är lättare att äta mindre måltider, utan att fortfarande känna sig hungrig. Vassle fungerar även att baka med, för att på ett effektivt sätt få upp proteinhalten i till exempel muffins och pannkakor och göra de vanliga sockerbomberna till nyttiga, proteinrika godsaker. Byt ut en del av mjölet mot vassleprotein för att få effekt.

Mer information
Varumärken ValueLab
Product tab info

Antal serveringar: 33 st

Nettovikt: 1000g

Rekommenderad användning: 1-3 serveringar per dag. 1 skopa blandas med 2-3dl vatten. Alternativt mjölk.

Innehåll Per 100g Per portion om 30g
Energi (kJ) 1533 460
Energi (kcal) 365 110
Fett 5 1,5
 - Varav mättat fett 4 0,9
Kolhydrater 10 3
 - Varav sockerarter 9 2,7
Protein 71 21
Salt 0,35 0,1

Ingredienser: Vassleprotein koncentrat, skummjölk, kakao, arom, acelufam K, sukralos, emulgeringsmedel (solroslecitin), salt.

Kan innehålla spår av ägg. Innehåller mjölk.

Kosttillskott ersätter ej en varierad kost, rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvara produkten utom räckhåll för barn.

Smak Double Milk Chocolate
Skriv din egen recension
Du recenserar: Valuelab Whey 1kg - Double Milk Chocolate
Your Rating