Vassleprotein utan konstigheter, med god chokladsmak!
North Nutritions Whey är ett gott proteinpulver av vassleproteinkoncentrat i enkel förpackning. North Nutrition visar oss återigen att god smak och kvalitet inte behöver kosta mer, proteinet är tillverkat och kvalitetskontrollerat i Sverige.
Fördelar med North Nutrition Whey Protein
- Snabb upptagning i musklerna
- Goda smaker
- Högt proteininnehåll: 21,5 g protein per portion
- Ökad energi och styrka
- Endast 117 Kcal per portion
Proteinpulver med vassleprotein
Vassleprotein är det mest vanliga proteinet bland proteinpulver. Vassleprotein tas upp av kroppens muskler snabbt och ger därför också en snabb effekt. Vanligtvis äter man vassleprotein innan och efter träning och annan fysisk aktivitet för en mer balanserad energinivå och en kortare återhämtningsfas. Det är också viktigt att snabbt få i sig energi efter träning för att musklerna du precis tränat inte skall brytas ned. Vassleprotein kan också vara ett perfekt mellanmål, som på ett enkelt sätt ger dig mycket nyttigt protein, vitaminer och kolhydrater. North Nutrition vassleprotein innehåller bara knappt över 100 kalorier och över 20 g protein per portion och fungerar därför utmärkt som en lättare måltidsersätnning för personer under diet och som vill gå ner i vikt.
Gott proteinpulver i flera smaker
North Nutrition Whey finns i flera goda smaker och har en len och krämig konsistens. Pulvret kan blandas med både vatten och mjölk (lättmjölk om man vill hålla ner kaloriinnehållet) och förvaras enkelt i din träningsväska.
Proteinpulver i vardagen
Proteinpulver är inte bara till för personer som tränar, det kan också vara utmärkt för att göra måltider mer proteinrika och för att dämpa sötsug. Proteinpulver har en mättande känsla som bidrar till att det är lättare att äta mindre måltider, utan att fortfarande känna sig hungrig. Vassle fungerar även att baka med, för att på ett effektivt sätt få upp proteinhalten i till exempel muffins och pannkakor och göra de vanliga sockerbomberna till nyttiga, proteinrika godsaker. Byt ut en del av mjölet mot vassleprotein för att få effekt.