Vegan Protein Pro 500g, Vanilla

Vegan Protein Pro 500g, Vanilla

Vegan Protein 2,1 kg

Rent ärtprotein, perfekt för vegetarianer eller veganer.
0 kr
Slut i lager

Speciellt protein för vegetarianer och veganer

Vegan protein från Reflex Nutrition är tillverkad av en patenterad tillverkningsprocess som är riktad till alla vegetarianer och veganer.

  • Perfekt till alla vegetarianer eller veganer.
  • Fri från konstgjorda sötningsmedel och färgämnen.
  • Fri från soja.
  • Innehåller Digezyme samt Lactospore för matsmältningen.

Rent ärtprotein

Den unika och naturvänliga processen extraherar rent ärtprotein endast med hjälp av vatten vatten helt utan några kemikalier. Vegan protein är ett otroligt lättsmällt och kan jämföras med de bästa animaliska proteinkällorna som vassle, ägg och mjölk. Den har väldigt bra smaker och en blandning ger dig hela 74% protein och en stor del aminosyror. De viktigaste aminosyrorna som L-leucin, L-isoleucin och L-valin finns det mängder av i detta protein. I själva verket så innehåller detta vegan proteinet mer BCAA än det bästa äggproteinet. Ärtprotein innehåller även störremängder av både arginin och glutamin tillskillnad mot vassle och äggproteiner. Det är få veganproteiner som är helt fri från soja, gluten och är helt allergenfri. Reflex Nutrition har gjort detta till ett utav de naturligaste proteinerna med hjälp av miljövänlig odling samt helt fri från konstgödsel.

Sötat med Stevia

Vegan protein från Reflex Nutrition är sötat med stevia som är en samling av växter som användts i hundratals år för sötning av mat och dryck. 
En annan stor skillnan där Reflex Nutrition drar ifrån är att de har tillsatt det mycket unika Digezyme vilket är ett matsmältningsenzym samt Lactospore.

Mer information
Varumärken Reflex Nutrition
Product tab info

Doseringsförslag:
Blanda 25g protein tillsammans med 300ml vatten.

Storlek: 
2,1kg – 84 serveringar.

Näringsvärde per 100 g
Protein 74 g
Kolhydrater 4,1 g
Fett 5,6 g
Kostfiber 3,4 g
Natium 1,3 g

Ingredienser: 
Ärtprotein, naturliga färgämnen, fettreducerat kakaopulver, betain, betakaroten, aromer, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), naturligt sötningsmedel (atevia), matsmältningsenzymer (amylas, proteas, cellulas, laktas, lipas), probiotika (Bacillus coagulans).


Skriv din egen recension
Du recenserar: Vegan Protein 2,1 kg
Your Rating