Vegan Protein Blend, 400g

100% veganskt proteinpulver av hög kvalitet
Specialpris 119 kr Regular Price 139 kr
I lager
-14%

Bodylab Vegan Protein Blend

Veganskt proteinpulver är ett kosttillskott för dig som gärna vill undvika kött-och mjölkprodukter men ändå vill få i dig mycket protein. Äter man en vegetarisk eller vegansk kost kan det vara en utmaning att täcka sitt proteinbehov i samband med styrketräning. Därför har vi utvecklat ett proteinpulver som gör det enklare för dig att få i dig tillräckligt med protein även om du inte äter animaliska livsmedel.

Fördelar med Bodylab Vegan Protein Blend

  • 100% veganskt proteinpulver av hög kvalitet
  • Specialutvecklad blanding av Havreprotein, Risprotein och Ärtprotein
  • Gott och lättlösligt

Det kan finnas flera skäl till att leva som vegetarian eller vegan, t.ex. på grund av miljö- och djurvälfärdsskäl, och flera atleter visar nu intresse för växtbaserat protein. När man tränar har man ett ökat behov av protein och det är särskilt viktigt att uppfylla sitt behov av de essentiella aminosyrorna som kroppen inte själv kan bilda och därför måste få via kosten.

Bästa vegetabiliska källor till protein

Vegetabiliska proteinkällor har inte samma kompletta innehåll av essentiella aminosyror som animaliska proteinkällor (t.ex. kött, ägg och mejeriprodukter). Man kan däremot ändå uppnå ett komplett intag av de essentiella aminosyrorna genom att kombinera flera vegetabiliska proteinkällor på rätt sätt. Det är precis vad vi har gjort i vårt veganska proteinpulver, så vi kan erbjuda ett proteintillskott av hög kvalitet.

Bodylab Vegan Protein Blend innehåller några av de bästa vegetabiliska källorna till protein. Genom att kombinera havre-, ris-, hampa- och ärtprotein har vi utvecklat en vegansk proteinpulverblandning som gör det enklare att få i sig sitt behov av essentiella aminosyror när man äter en vegetarisk eller vegansk kost.

Mer information
Varumärken Bodylab
Product tab info
NÄRINGSINNEHÅLL:
Chocolate
Innehåll per100 g20 g
Energi 1680 kJ / 400 kcal 336 kJ / 80 kcal
Fett 9,4 g 1,9 g
- Varav mättat fett 4 g 0,8 g
Kolhydrater 14 g 2,8 g
- Varav sockerarter 2,4 g 0,48 g
Kostfiber 6 g 1,2 g
Protein 62 g 12 g
Salt 0,56 g 0,11 g
 
Ingredienser

Ärtproteinisolat, risproteinisolat, havreprotein, fettsnålt kakaopulver (6 %), kokosolja, inulin, [[emulgeringsmedel (solroslecitin), aromämne, sötningsmedel (sukralos, acesulfamkalium). Kan innehålla spår av mjölk, ägg och gluten.

Skriv din egen recension
Du recenserar: Vegan Protein Blend, 400g
Your Rating