Nutramino Protein, 1800g - Strawberry Dream

Nutramino Protein, 1800g - Strawberry Dream

Vitamin D3 4000 IE 180 tab

Betygsätt:
100% of 100
D-Vitamintillskott för att få solens energi under hela året
Regular Price 99 kr Specialpris 69 kr
I lager
-30%

Vitamintillskott för att få solens energi under hela året

I Sverige är det under få månader på året som vi får ta del av solens D-vitamin, det kan därför vara bra att ta tillskott under vinterhalvåret för att inte tappa energi, ork och motivation. D vitamin från North Nutrition kommer i en enkel form av små tabletter som är enkla att svälja och en burk som du lätt bär med dig i väskan.

 Fördelar med D-vitamin

  • D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion
  • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme
  • D-vitamin bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion
  • D-vitamin bidrar till att bibehålla normala tänder
  • Små tabletter som är enkla att svälja
  • 100mcg per tablett

D-vitamin kosttillskott

D vitamin finns i huden och bildas när solen når oss, för att D-vitamin skall bildas av solen behöver strålarna vara tillräckligt starka, vilket de endast är i Sverige mitt på dagen under somrarna, D-vitamin har därför blivit ett vanligt kosttillskott att ta under stora delar av året. D-vitamin är ett av de få vitaminer vi riskerar att få för lite av och vissa grupper kan därför behöva D-vitamintillskott, och enligt senare studier har det visat sig att en stor del av svenska folket har brist på D-vitamin i perioder med lite solljus, speciellt under vinterhalvåret. Livsmedelsverket rekommenderar att alla barn under 2 år samt äldre som tillbringar lite tid utomhus ska ta D-vitamintillskott för att upprätthålla normala nivåer av D-vitamin.

D-vitamin i mat

D-vitamin kan man också få i sig via vanlig mat så som fisk, mjölk, ägg och kött, men det är svårt att få i sig en tillräckligt stor mängd vitaminer utan kosttillskott.

Vad är D-vitamin bra för?

D-vitamin kommer med många hälsomässiga fördelar då det bland annat är viktigt för skelettet. D-vitamin bidrar dessutom till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor, vilket resulterar i normala kalciumnivåer i blodet samtidigt som det hjälper till att bibehålla normal benstomme och tänder. Ytterligare fördelar med D-vitamin är att det bidrar till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion.

Mer information
Varumärken North Nutrition
Product tab info

D vitamin för mer energi

Kosttillskott, 180 tabletter
Portionsstorlek: 1 tablett
Portioner per behållare: 180 st
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen tillsammans med vatten.

Näringsinnehåll per:
1 tablett
Kolekalciferol (vit D3)
100 mcg (4000IE)

Övriga ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, magnesium stearat, kiseloxid.

Viktigt: Detta är ett kosttillskott och rekommenderas ej för barn och gravida kvinnor, produkten bör inte heller användas under amning. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost, överskrid inte heller rekommenderad daglig dos. Produkten skall alltid hållas oåtkomlig för barn. Tar du mediciner eller planerar att bli gravid rekommenderar dig att rådfråga en läkare innan du använder denna produkt.

Form Tabletter
Skriv din egen recension
Du recenserar: Vitamin D3 4000 IE 180 tab
Your Rating